Kako pitati curu za vezu

Kako pitati curu za vezu

Kako pitati curu za vezu što bezbolnije?

To je to, po prvi puta u životu upoznao si curu koja ti se sviđa. Lijepo izgleda, lijepo se ponaša, naprosto sve ti se kod nje sviđa. Možda ste već i bili na par spojeva i čini ti se da to sve ide prema nečemu ozbiljnijem. Prirodno je da ti se u tom trenutku pojavi pitanje: kako pitati curu za vezu? Jednostavno, želiš da vaš odnos bude definiran, da službeno budete cura i dečko, ali ne znaš kako to verbalizirati i izvesti. Prirodno je da osječaš strah od takvog događaja. Kako i ne bi, u tom trenutku ćeš biti potpuno ranjiv, i sve će ovisiti o njenom odgovoru. U nastavku odgovaramo na pitanje kako pitati curu za vezu, a da to prođe što je bezbolnije moguće. Prvi savjet je ovaj: ispitaj teren, vidi kako diše. Prije nego što ju pitaš za vezu, moraš prikupiti dovoljno podataka da pitanje bude relativno sigurno. Ako je više puta rekla kako joj je lijepo s tobom, ako je implicirala vezu u razgovorima i ako osječaš da vam je vibra dobra, bez okolišanja jednostavno saopći joj to pitanje na romantičnom spoju na koji ćeš ju izvesti! Ali, svakako najprije pribavi spomenute informacije i strah će biti manji, a možda će i potpuno nestati.

Kako pitati curu za vezu preko poruka

Ako ste upoznali curu koja vam se jako sviđa i zanima vas kako pitati curu za vezu, vjerojatno vam se jako zastrašuće čini scenarij u kojemu to pitanje postavljate uživo. Prirodno je da se osjećate tako, ipak ste jako ranjivi u tom trenutku i njena reakcija vam može slomiti srce. Vjerojatno vam se puno sigurnija i lakša opcija čini pitati curu za vezu preko poruka. Najprije, znajte da iako je pitanje za vezu koje je upućeno uživo teže za isvesti, trebali bi upravo to učiniti. Naime, cura će prije svega cijeniti vašu hrabrost i odvažnost, neovisno o odgovoru. Vi ste pravi heroj. Niste razmišljali o tome kako pitati curu za vezu preko poruka, kako najbolje sročiti taj tekst i poslati ga, nego ste kao pravi muškarac uzeli stvar u svoje ruke, pozvali ju na dejt i pitali ju uživo. Skrivanje iza štita mobitela je pogrešno, a da ne kažemo da ako pristane, nećete imati taj neprocjenjiv trenutak da vidite njen izraz lica kad je rekla da. Isto tako, cijeli ostatak veze će ostati obilježen činjenicom da ste pitali curu za vezu preko poruke i da niste bili dovoljno hrabri to učiniti uživo.

Saznajte kako pitati curu za vezu na najbolji način

Prihvatili ste prethodne savjete i znate što vam je činiti. Rekapitulirajmo ih još jednom, najprije ćete prikupiti sve informacije od nje o tome kako joj je lijepo s vama i znati da igrate na sigurno ili barem polusigurno. Nadalje, nikada, ali nikada, nećete to pitanje postaviti preko poruka. Uredu, to je sada jasno. Međutim, i dalje ostaje neodgovoreno kako pitati curu za vezu? Kako točno sročiti to pitanje, kako izvesti to u danom trenutku? Da li da pitate hoćeš li mi biti cura, ili djevojka, ili hoćeš li biti samnom u vezi? Koji da uvod bude tomu? Vjerujte, iako vam se odgovori na ta pitanja čine od ključnog značaja, potpuno su nebitni i trivialni. Naime, sve to neče presuditi u njezinom odgovoru. Jednostavno, krenite pričati s njom o tome kako vam je lijepo kad ste skupa i kako osjećate povezanost. Zatim ju odlučno i direktno pitajte hoće li vam biti cura. Budite sigurni da će joj biti drago čuti to pitanje i da će cijeniti što ste skupili hrabrost za pitati ju tako nešto. Kada jednom kaže da, uspjeli ste i više se nikada nećete preispitivati kako pitati curu za vezu. Sada ste i sami postali maher i možete dijeliti savjete drugima!

Tagovi:

Više članaka