Isplata pozajmice radniku

Isplata pozajmice radniku

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je to isplata pozajmice radniku

Isplata pozajmice radniku znači isplatu novca. Pojam isplate može se koristiti za opisivanje novca uplaćenog na bankovni račun radnika, isporuku iznosa kredita zajmoprimcu ili isplatu dividende dioničarima. Novac koji plaća posrednik, poput plaćanja odvjetnika trećoj strani u ime klijenta, također se može nazvati isplatom.

U knjigovodstvu isplata je isplata koju je tvrtka izvršila u gotovini ili gotovinskim ekvivalentima tijekom određenog vremenskog razdoblja, kao što je tromjesečje ili godina. Knjigovođa evidentira svaku transakciju i objavljuje je u jednoj ili više knjiga, poput dnevnika isplate gotovine i glavne knjige. Unos za isplatu uključuje datum, ime primatelja uplate, iznos zadužen ili kreditiran, način plaćanja i svrhu plaćanja. Ukupni saldo gotovine u poduzeću tada se prilagođava kako bi se uzela u obzir isplata.

Menadžeri koriste knjige kako bi utvrdili koliko je gotovine isplaćeno i kako bi ih pratili. Na primjer, menadžment može vidjeti koliko se novca troši na zalihe u usporedbi s ostalim troškovima. Budući da se u glavnoj knjizi bilježe brojevi izdanih čekova, upravitelji također mogu vidjeti da li neki čekovi nedostaju ili su pogrešno evidentirani. Isplata pozajmice radniku zahtijeva detaljnu proceduru.

Tipovi isplata pozajmice radniku

Ukoliko vas zanima koji tipovi isplata pozajmice radniku postoje, onda svakako pročitajte ovaj tekst. Postoje i druge terminologije za riječi isplata, uključujući kontroliranu isplatu i odgođenu isplatu (koja se naziva i daljinska isplata). Kontrolirana isplata vrsta je usluge upravljanja novčanim tokovima koju banke stavljaju na raspolaganje svojim korporativnim klijentima koje klijenti mogu koristiti za brze pozajmice radnicima.

Omogućuje im svakodnevno pregledavanje i zakazivanje isplata. To im daje priliku da povećaju kamatu koju zarađuju na gotovini na svojim računima odgađajući točno vrijeme u kojem se iznos novca tereti s računa. Odgođena isplata, koja se naziva i daljinska isplata, namjerno odugovlači proces plaćanja plaćanjem čekom na banku u udaljenoj regiji.

U danima kada je banka mogla obraditi plaćanje tek kada je primljen izvorni papirnati ček, to bi moglo odgoditi zaduženje računa uplatitelja za najviše pet radnih dana. Opće prihvaćanje elektroničke kopije čeka umjesto izvornog papirnog čeka otežalo je izvođenje ove taktike. Na vama je da odaberete koji tip isplata pozajmice radniku želite.

Proces isplata pozajmice radniku

Važno je razumjeti da je isplata pozajmice radniku posljednja faza kod procesa dobivanja pozajmice. Prije toga bi svi postupci trebali biti odobreni za prelazak u posljednju fazu, fazu isplate. Prethodni postupci uključuju odobreni zahtjev za pozajmicu, ovjerene dokumente o sebi i imovini, obradu jamčevine, da nabrojimo samo neke.

Nakon što se to učini, slijedeći korak uključuje primatelja uplate koji od banke traži da isplati odobreni iznos pozajmice. Postoje dva načina za pokretanje procesa isplate pozajmice radniku. Izvanmrežni zahtjev, posjetite poslovnicu svoje banke i upoznajte se sa svojim referentom u banci. Ispunite obrazac za isplatu pozajmice i podnesite ga.

Drugi način isplata pozajmice radniku je online način, otiđite na službenu web stranicu svoje banke i kliknite karticu za pozajmicu. U pravilu sve pristojbe u online načinu se ne plaćaju, sve što trebate je da podnesite zahtjev za isplatu kredita ispunjavanjem obrasca za e-zahtjev. I tijekom ove faze dokumentacija i podnesci obrazaca moraju biti točni i provjereni. Time su završeni svi procesi s vaše, tj. strane radnika. Banka će sada obraditi vaš zahtjev, a iznos pozajmice uskoro će biti prebačen na vaš račun.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i