Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su to jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Prema Corporate Financial Institutu, jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom su vrsta pozajmica koje se dobivaju za podmirenje privremene osobne ili poslovne potrebe kapitala. Kratkoročni zajmovi pružaju brzu gotovinu kada vam nedostaje novčanog toka, imaju kraće rokove otplate od tradicionalnih kredita i iznimno su atraktivna opcija za mala poduzeća koja još nemaju pravo podnijeti zahtjev za kreditnu liniju kod banke.

Iako je kreditno ograničenje za kratkoročne kredite niže od kreditne linije, kratkoročne pozajmice su održiva rješenja za ublažavanje iznenadnih privremenih financijskih problema. Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom kao brzi zajam nazvane su takvim jer zahtijevaju brzu otplatu. Jedna od najvažnijih stvari koje trebate uzeti u obzir prije podnošenja zahtjeva za kratkoročni zajam je godišnja postotna stopa (APR), koja izravno utječe na to koliko ćete otplatiti zajam, jer je malo vjerojatno da ćete dobiti glavnicu uz kratkoročni zajam. Ostali čimbenici koje je važno uzeti u obzir uključuju naknade za izvor i druge primjenjive pristojbe, kazne za kašnjenje u plaćanju i mogućnosti refinanciranja.

Prednosti i nedostaci jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Odluka o posudbi novca za vašu malu tvrtku nije odluka koju treba olako shvatiti. Kako bi vam pomogao u početku, pročitajte sljedeće prednosti i nedostatke podnošenja zahtjeva za jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom. Iznos pozajmice. Budući da se sredstva kratkoročnog zajma ne koriste kao dugoročna ulaganja, iznos kredita obično se kreće od 5. 000 do 300. 000 USD. Međutim, nakon što uđete u fazu otplate i imate uspješne i dokazane rezultate, šanse da se u budućnosti kvalificirate za veći, dugoročni zajam uvelike se povećavaju. Uvjeti podobnosti.

Budući da su iznosi kredita ograničeni za kratkoročne kredite, uvjeti kreditiranja obično su opušteniji, što olakšava dobivanje odobrenja. Rokovi odobrenja i financiranja također su brži. Rok otplate. Obično se kratkoročni krediti moraju otplaćivati ​​između 6 i 18 mjeseci. Ako podnosite zahtjev za zajam kako biste se pobrinuli za hitan slučaj, kratkoročni zajmovi omogućuju vam da otplatite iznos kredita u otprilike godinu dana kako biste mogli prijeći na druge stvari.

Cijena kratkoročnih u odnosu na dugoročne kredite. Jedan od najvećih nedostataka kratkoročnih kredita je ukupni trošak kamatne stope. Budući da je rok kredita znatno kraći od ostalih kredita, zajmodavci mogu naplatiti veće stope kredita za obrtni kapital kako bi nadoknadili dodatni rizik. Osim toga, kratkoročni krediti mogu postati zamke za dugove ako ne možete pratiti plan otplate kredita. U slučaju da niste u mogućnosti platiti na vrijeme, mogli biste biti prisiljeni kontinuirano refinancirati zajam i na kraju produžiti rok otplate te akumulirati dodatne kamate i naknade. Kao što vidite jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom imaju svoje prednosti i nedostatke.

Tipovi jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom dolaze u različitim oblicima, kako je dolje navedeno. Predujmovi gotovine od trgovca. Ova vrsta kratkoročnog kredita zapravo je gotovinski predujam, ali onaj koji i dalje posluje poput zajma. Zajmodavac posuđuje iznos potreban zajmoprimcu.

Zajmoprimac vrši otplatu kredita dopuštajući zajmodavcu pristup kreditnoj sposobnosti dužnika. Svaki put kada klijent izvrši kupnju zajmoprimca, zajmodavac uzima određeni postotak prihoda sve dok se zajam ne vrati. Kreditna linija je poput korištenja poslovne kreditne kartice. Kreditno ograničenje je postavljeno i poduzeće se prema potrebi može uključiti u kreditnu liniju. Plaća mjesečne rate na bilo koji iznos posuđen.

Zajmovi do isplate plaće hitni su kratkoročni krediti do kojih se relativno lako dolazi. Nude ih čak i zajmodavci velikih ulica. Nedostatak je što se cijeli iznos kredita, zajedno s kamatama, mora platiti u jednom paušalnom iznosu kada stigne dan isplate kredita. Također je relativno lako dobiti kratkoročni zajam gdje se sve radi na internetu – od zahtjeva do odobrenja. U roku od nekoliko minuta od dobivanja odobrenja kredita, novac se šalje na bankovni račun dužnika. Odaberite tip jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom po svojoj mjeri.

Tagovi:

Više članaka

Kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika?

Kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika?

Kada se odlučite za uzimanje kredita, važno je pronaći najboljeg kreditnog posrednika koji će vam pomoći u procesu. No, kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika? U ovom članku, pružit ćemo vam sav

Koliko gotovine trebam držati u banci

Koliko gotovine trebam držati u banci

Pitate se da li je banka najbolje mjesto gdje vaša gotovina treba biti? Odgovor je vrlo jasan, najsigurnije mjesto za vašu gotovinu je banka. Iako nećete dobiti velike kamate na svoj nov

Koliko biste trebali uštedjeti svaki mjesec

Koliko biste trebali uštedjeti svaki mjesec

Htjeli biste uštedjeti nešto novaca i znate zašto vam štednja treba, imate cilj koji želite ostvariti. Na primjer želite uštedjeti novac za neko putovanje o kojem razmišljate već neko vrijeme no nikak