Kako do vikendice na moru

Kako do vikendice na moru

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 08:55
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do vikendice na moru kroz pokretanje vlasitog biznisa ili ulaganje u fondove

Nema ljepše slike u glavi nego vikendica s pogledom na more, koja vam stoji na raspolaganju i na koju možete doći kada god poželite i opustiti se od užurbanog modernog života. Isto tako, nema boljeg motiva za štednju i uspješnu poslovnu karijeru od vikendice na moru koju ćete si nakon godina marljivog rada moći priuštiti. To vas može motivirati i da se upustite u vlastiti poduzetnički poduhvat, osnujete firmu. Za pokretanje firme vam pak mogu pomoći brzi krediti, koje ćete otplaćivati kako vam posao bude bivao sve uspješnijim. Ako imate dobru poduzetničku ideju, to je jedan od načina kako do vikendice na moru. Ipak, to je riskantan postupak i ne usudi se svatko upustiti u tako nešto. Drugi način kako do vikendice na moru jest ulaganje u investicijske fondove. Ako ste mladi, možete uložiti određenu svotu novaca u investiticijski fond na dug period. S obzirom da se radi o dugoročnom ulaganju, rizik vam neće biti velik, a tržišta dokazano rastu kroz dug period vremena, te će razmjerno tome rasti i vaš ulog!

Kako do vikendice na moru kroz ulaganje u dionice

Ako ste pak odvažniji tip i bolje poznajete financijska tržišta, postoje i brži načini kako do vikendice na moru. Taj brži način će naravno biti i rizičniji. On podrazumijeva ulaganje u dionice. Morat ćete imati veće znanje i iskustvo ako želite krenuti u tom smjeru. Međutim, ako ispravno uložite u podcijenjenu dionicu te iskoristite takvu tržišnu nepravilnost, vaši prinosi mogu biti višestruki. Ako ste pri tom uložili veću količinu novca, ili ako ste kroz duži period kontinuirano pratili tržišta i iskorištavali takve prilike, eto načina kako do vikendice na moru. Takav postupak će podrazumijevati dvije stvari: znanje i vrijeme. U vezi prvog, morat ćete znati pojmove kao što su EBITDA, price to earning ratio, što su dionice, dionička društva, dokapitalizacija, spajanja i pripajanja društva, čitati financijska izvješća i slično. Takvo znanje zahtjeva vrijeme, ali ako ga uložite, nesumnjivo će vam se isplatiti. Isto tako, praćenje stanja na burzi takoer zahtjeva vrijeme. Ali ako ste spomenuto vrijeme spremni uložiti, to vam se može višestruko vratiti!

Kako do vikendice na moru ako već imate kapital!

Ako pak ne morate steći kapital na prethodno spomenute načine već taj novac imate, evo kako do vikendice na moru. Naime ne morate ni imati značajan kapital da bi to ostvarili, vjerovali ili ne. Potrebno je samo dobro istražiti tržište nekretnina i pronaći nekretnine na dobrim lokacijama koje su iz nekog razloga ispod tržišne vrijednosti. Tako je npr. Index svojedobno objavio članak s brojnim vikendicama na moru koje su se mogle kupiti po jako malim cijenama. Npr kuća na Murteru od 44, 83 m2 za svega 60. 000 eura. Još bolje, kuća na otoku visu od svega 25 m2 za također 60. 000 eura. Imajte na umu da vam velika kvadratura vjerojatno ne treba ako ćete tamo dolaziti ljeti. Ionako vam je cilj boraviti vani, kupati se na moru, ploviti, roniti. Spomenuti oglasi više nisu aktivni jer su iz 2018 godine, ali pokazuju kako do vikendice na moru! Oni služe kao motiv da pretražujete oglase jer jednako povoljne prilike možete naći i vi, već danas!

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i