Kako osigurati ekran od mobitela

Kako osigurati ekran od mobitela

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako osigurati ekran od mobitela? Kratki vodič za one kojima mobitel stalno ispada!

Današnji su mobiteli skupe igračke, a neki od nas još se sjećaju dana kada su se mobiteli kupovali za puno manje cijene nego danas. Ipak, današnji mobiteli više nisu samo sredstva komunikacije, već i ulazak u razne medije interneta preko kojih dobivamo gotovo sve informacije koje nas zanimaju. Mobiteli su vrlo vrijedna stvar koju ima svatko od nas stoga se postavlja pitanje kako ih osigurati? Kako osigurati ekran od mobitela i njegove ostale dijelove? Kad je u pitanju ekran od mobitela, mnoge osiguravajuće kuće već nude ovakvu vrstu osiguranja – javite se jednoj od osiguravajućih kuća i već danas osigurajte svoj mobitel. Ipak, morat ćete ispuniti neke uvjete da biste uopće mobitel mogli osigurati. Ipak, kad ga osigurate, možete biti sigurni da će svaka nesreća koja zadesi Vaš telefon brzo biti riješena, a Vas neće koštati ni lipe. Uvijek je lijepo kada možemo opušteni biti u situacijama krize, upravo zato smatramo da treba osigurati svoj mobitel. Kako osigurati ekran od mobitela? Nastavite čitati!

Kako osigurati ekran od mobitela? Isplati li mi se?

Popravci na mobitelu i njihove cijene paralelno rastu kako raste i cijena mobitela stoga je danas grozno kada nam se razbije ekran pa moramo dati i do 200 eura da bismo mobitel popravili. Takva šteta nije zanemariva, a razni ovlašteni i neovlašteni serviseri ponekad uzimaju drago vrijeme pa mobitel nemamo danima. Kod osiguranih mobitela popravak obično traje puno kraće, najviše radi toga što osiguranje sve odmah sredi. Kako osigurati ekran od mobitela i koliko osiguranje traje? Osiguranje mobitela, odnosno ekrana od mobitela traje ovisno o tome koji paket uzimate i kod koga. Ipak, generalno je pravilo da se mobiteli osiguravaju na dvije godine, a on pokriva sve mehaničke kvarove na telefonu pa čak i one koji nemaju veze s ekranom od mobitela. To efektivno znači da ćete za iduće dvije godine svaki problem s mobitelom moći smatrati u startu riješenim. Kako osigurati ekran od mobitela? Osigurajte svoj mobitel, kao i mobitel svoje djece i odmah si olakšajte situacije kada se dogodi nezgoda.

Kako osigurati ekran od mobitela? Što osiguranje pokriva?

Osiguranje mobitela, odnosno ekrana od mobitela također pokriva i druge štete nastale radi neispravnosti uređaja ili radi nepravilnog korištenja (udari, lomovi). Osiguranje mobitela najviše se isplati ukoliko kupujete djeci skupe mobitele. Dobro znamo kako su mobiteli u rukama djece recept za katastrofu. Kako osigurati ekran od mobitela nije tako skupo, svakako to i savjetujemo. Mobiteli danas ne traju toliko dugo, puno su skuplji nego prije i svakako je dobar savjet da svoj mobitel osigurate. Na taj način nećete morati kupovati kompletno novi uređaj svake dvije godine (jedino ako ste obožavatelj novih modela pa stalno želite imati najnoviji). Mobitel i osiguranje može se lako ugovoriti u raznim osiguravajućim kućama. Kako osigurati ekran od mobitela? Na to pitanje najbolje će Vam odgovoriti njihovo osoblje. Osigurajte svoj mobitel i budite smireni u situacijama kada mobitel pukne ili kada se ekran slomi. Nema više urlanja, deranja i problema – jedno osiguranje i Vaši problemi su riješeni.
Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i