Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe ako si muškarac

Iako si muškarac i to možda ne želiš javno priznati, jer društvo očekuje od muškaraca da ne izražavaju svoje osjećaje već da stoički podnose sve što se događa oko njih, priznat ćeš da je zaljubljivanje jedan od najljepših osjećaja koji se mogu dogoditi u životu. Nažalost, isto je tako prekid veze jedna od najvećih trauma koje mogu pogoditi čovjeka. Hrpa bolnih i negativnih emocija od kojih mi kao muškarci prirodno želimo pobjeći. Te iako se ustručavaš to reći na glas, vjerojatno se pitaš kako preboljeti nekoga tko nije za tebe. Najprije, prvo što trebaš napraviti jest upravo prihvatiti te emocije koje osječaš i ne bježati od njih. Možda i najbolji način kako preboljeti nekoga tko nije za tebe jest upravo istinski proživjeti sve te emocije koliko god teške bile. Njihovo zakopavanje može samo izazvati neke dugotrajnije posljedice koje ne želiš. Ono što je također preporučljivo jest posvetiti se treningu, te poslu ili školi. Trening dokazano pomaže u takvim situacijama, a motivacija stečena preko posla ili škole može stvoriti novu svrhu i ciljeve za tebe i okružiti te novom pozitivnom energijom.

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe ako si žena

Nažalost, dogodio ti se taj trenutak od kojeg se svatko ježi, kojega nitko ne priželjkuje, trenutak za koji mnogi kažu da je najgori u životu: prekinula si vezu. Ono što se pitaš je kako preboljeti nekoga tko nije za tebe na najbrži i najefikasniji mogući način. Evo nekoliko trikova kako preboljeti nekoga tko nije za tebe. Te trikove nam otkriva psihologija, stoga imaju svoje utemeljenje u znanosti. Najprije, bilo bi dobro otkloniti sve moguće podsjetnike na bivšeg. Već samo uklanjanje njegove slike, majice, poklona će smanjiti količinu vremena u danu koje ćeš provesti razmišljajući o njemu jer te nešto podsjetilo na njega. Drugi psihološki trik je da u glavi probaš jasno vizualizirati da je to gotovo. Svako priželjkivanje da ponovno budete skupa samo pojačava agoniju. Što je jača i odlučnija vizualizacija da je između vas gotovo, to ćeš ga lakše preboljeti. Zadnji savjet je taj da se probaš prisjetiti svih njegovih loših karakteristika zbog kojih ste i završili tu gdje jeste. Imaj ih na umu jer ljudi znaju zaboraviti tokom vremena loše i prisjećati se samo dobroga kada su u pitanju bivši. S razlogom je bivši – bivši, nemoj zaboraviti to!

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe neovisno jesi li muškarac ili žena

Dogodio ti se brodolom života zvan prekid veze, ništa u životu više nema smisla, sve je iracionalno i trivialno, hrana nema okus kao što je imala prije, a tužne pjesme su postale još tužnije i baš svaka te pogađa, baš svaku sada razumiješ. Postoje određeni savjeti koji ti mogu pomoći u tvom trenutnom stanju, i koji djeluju neovisno jesili muškarac ili žena. Jednostavno, to su univerzalno provjerene metode kako preboljeti nekoga tko nije za tebe.

Savjeti kako preboljeti nekoga tko nije za tebe su sljedeći: Najprije, priznaj da više nisi u njegovom ili njezinom životu. Prihvaćanje takve činjenice je prvi korak ka ozdravljenju od bolesti slomljenog srca. Zatim, prisjeti se svega lošega što je bilo vezano za njega ili nju. Idealiziranje tvog bivšeg / bivše je najgore što možeš napraviti. Nadalje, makni sve stvari iz stana koje te podsjećaju na njega. I konačno: pričajte o tome! Pričajte sa svima, s prijateljima, roditeljima, psihoterapeutom, sa sobom. Bježanje od svojih emocija je najgore što možete napraviti!

Tagovi:

Više članaka