Kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka

Kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka

Znate kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka? Nikako!

Pročitani naslov ovog teksta vjerojatno ti zvuči zbunjujuće. Upoznao sicuru koja ti se jako sviđa, spreman si napraviti taj veliki korak i priznati joj tu činjenicu, upisao si u tražilicu kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka i prvi naslov koji pročitaš na to pitanje odgovara s: Nikako! Dopusti da objasnimo. Najprije, vrijedi spomenuti nekoliko stvari koje možemo uzeti kao zdravorazumske: jako si nervozan kada razmišljaš o trenutku u kojem priznaš simpatiji da vam se sviđa. Znoje ti se dlanovi, srce ti brže kuca, bojiš se negativnog scenarija, zato se uostalom i pitaš kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka. Najprije znaj da je to normalno. Upravo zato što ti je stalo do te osobe i osječaš tu nervozu. Upravo zato i želiš to veliko priznanje učiniti preko mobitela, a ne uživo. Taj mobitel je svojevrsni štit, svojevrsni “safe zone” za tebe. Ako te odbije, nećeš to doživjeti licem u lice i nitko neće vidjeti tvoju reakciju. Imat ćeš vremena za smisliti što odgovoriti na to. Upravo zato je lakše priznati simpatiji da ti se sviđa na taj način. Priznati joj to uživo zahtjeva puno više hrabrosti. No upravo ta hrabrost će biti ono što će cura cijeniti ako to napraviš uživo. Ti si njen hrabri vitez, koji se ne boji ničega, koji je dovoljno muško da joj pogleda u lice i bez da trepne kaže: sviđaš mi se! Čak i ako ne želi biti s tobom, sigurno će pomisliti: svaka čast na hrabrosti! Pričat će o tome svojim prijateljicama, i nosit ćeš reputaciju hrabrog frajera, što je uvijek dobro! Još je bolji scenarij u kojem je ona na tu vijest reagirala pozitivno: Sada ne samo da si hrabar frajer, nego si imao i tu predivnu priliku vidjeti njezino lice uživo, koje se na tu vijest ozarilo od sreće. Tu sliku ćeš pamtiti do kraja života i bit će vrijedna nervoze koju si osjećao cijelo to vrijeme prije tog trenutka.

Nekoliko savjeta kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka

Ukoliko ste pročitali prethodni savjet i svjesni ste da je najbolji način za priznati simpatiji da vam se sviđa uživo, a taj pothvat vam se i dalje ćini ne moguć, to je u redu. Jednostavno, prestravljeni ste kada to pomislite i nikada ni u sto života se ne možete zamisliti da to napravite uživo. Takva reakcija je prirodna i u tom slučaju bolje je priznati simpatiji da vam se sviđa i preko poruka nego joj ne izreći tako nešto nikada. Stoga, evo savjeta kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka: Najprije, ponašajte se prirodno. Jedan od najboljih načina kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka jest ne napraviti to u neki veliki pompozni događaj, već se opušteno dopisivati s njom. Po mogućnosti, nasmijavi ju u porukama i širiti dobru energiju. Probajte joj tu i tamo dati neki kompliment i vidjeti kako će reagirati na to. Nemojte joj priznati da vam se sviđa iz vedra neba. Neka bude period zadirkivanja, flertanja prije nego što to napravite. Ne želite da bude zatečena kada to čuje.

Nisi ju ni upoznao ali te zanima kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka

U današnje moderno tehnološko doba u kojemu društvene mreže zauzimaju veliki dio kolača koji se zove “načini komunikacije”, moguće je da si upoznao curu preko interneta. To znači da još nikad nisi s njom pričao uživo niti ju zaista poznaš. Međutim, osjećaš neku dobru energiju, leptiriće u trbuhu i čini ti se da ti se sve više sviđda. Dapače, razmišljaš kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka. Ovaj postupak se razlikuje od prethodnog budući da ju nisi službeno ni upoznao. To znači da će i ona biti puno nesigurnija jer te uopće ne pozna, te će joj obrambeni mehanizmi biti posebno uključeni. To znači da u dopisivanju moraš biti strpljiviji i uložiti više vremena. Drži se pozitivnih, vedrih tema, budi dobrog raspoloženja i pokušaj ju nasmijavati. Kada prođe određeno vrijeme i kad zaslužiš njezino povjerenje, u tom trenutku joj u poruci priznaj da ti se sviđa. Procijeni dobar trenutak, npr. taman kad se nasmijala i kad je dobrog raspoloženja. Budi direktan, napiši: e sviđaš mi se jako! Morao sam ti to reći. Eto, to je najbolji način kako priznati simpatiji da ti se sviđa preko poruka!

Tagovi:

Više članaka

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti često su popraćeni dubokim osjećajem nostalgije i čežnje za onim što je moglo biti. Ti neostvareni scenariji u kojima su dvoje ljudi zajedno sretni, p