Kako se napalit

Kako se napalit

Kako se napalit ako ste muškarac

Dobro je znano da muškarci i žene zbog bioloških i evolucijskih razloga nemaju istu potrebu i želju za seksom. Kao što znate, muškarac u tome prednjači, jer je biološki programiran da oplođuje ženke i širi potomstvo. S druge strane, za ženu oplođivanje znači da će morati provesti 9 mjeseci u trudnoći i još duži period skrbeći za dijete, stoga upuštanje u takav odnos za nju predstavlja veći rizik nego za muškarca. Zbog svega navedenog, ovu temu ćemo razdijeliti na dvije perspektive: one iz pozicije muškarca i drugu iz pozicije žene. Krenimo od muškarca. Iako pršte testosteronom, i društveni je konstrukt da macho frajer se uvijek može napalit, tomu nije uvijek tako. Dapaće, mnogi muškarci se znaju pitati kako se napalit. Najprije, zbog užurbanog modernog života čovjek danas nema ni vremena da se opusti i misli na sebe. Stoga, najprije, jedan od načina kako se napalit može biti taj da odvojite dio dana, legnete se u krevet i potpuno se opustite. Zamislite neki događaj koji je vama najerotičniji, ili pak pustite porno film. Ključ je u opuštenosti!

Kako se napalit ako ste žena

Kao što smo prethodno napisali, žene u prosjeku imaju niži libido od muškaraca. Samim time se češće pitaju kako se napalit nego muškarci. U nastavku ćemo navesti nekoliko savjeta kako se napalit ako ste žena. Najprije, prisjetite se da ste seksi. Obucite neko seksi donje rublje ili spavaćicu, sredite se, ali za sebe, makar ne idete nikamo. Pogledajte se u ogledalo i recite si: baš sam zgodna! Ako se osjećate privlačno, to je prvi preduvjet da se uspijete napaliti. Nadalje, stvorite si rutinu za opuštanje. Nađite taj trenutak u danu koji će biti posvećen samo vama, bilo da je to u kadi, ili pak u krevetu dok gore svijeće i svira neka muzika. Isto tako, nabavite seks igračke. One mogu biti dobar okidač libida, i mogu začiniti vaš seksualni život. Može se dogoditi situacija da jedva čekate doći doma i igrati se sa svojom novom igračkom. Zadnje, ali ne i najmanje važno: maštajte! Pustite mašti na volju, odplovite u fantaziju koja vas oduvijek najviše napaljuje i prepustite se tom scenariju!

Kako se napalit prije seksa s drugom osobom

Postoje dani kada je dovoljno vidjeti sliku druge osobe i već ste se uzbudili. Dapače, postoje dani kada nije ni potreban neki okidač da se napalite, već se to dogodi samo od sebe! S druge strane, postoje dani kad se pitate kako se napalit i kada vam se čini da vas jednostavno ništa ne može uzbuditi. Najprije, znajte da je to normalno. Dovoljno je samo prisjetiti se dosadnog posla, zdravlja koje vas muči, kredita ili nečeg drugog i već vam pitanje kako se napalit neće ni ući u glavu. Naravno da ti vanjski faktori utječu na libido. Ali, ako uspijete ovladati situacijom i kanalizirati svoje misli, to uvelike može pomoći da se u pravom trenutku prepustite seksualnom užitku. Bivanje prisutnim, bez opterećenja o prošlosti ili budućnosti, je umjeće koje je danas potrebnije no ikada prije. Meditacija, i razne forme meditacije, poput kundalini yoge i sl. uvelike pomažu tomu! Isprobajte i rezultati bi vas mogli iznenaditi!

Tagovi:

Više članaka