Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju

Evo kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju

Prevara je moguće jedan od najviše traumatičnih događaja u životu. Kada smo u stabilnoj vezi, zadnje što želimo je prevara. Ukoliko vas takav događaj plaši a k tome vjerujete i u horoskopske znakove, vrijedi spomenuti kako se ponašaju horoskopski znakovi kada varaju. Naime, dok neki horoskopski znakovi razmišljaju o prevari jer im nedostaje uzbuđenja u vezi ali nikada zaista ne odluče i napraviti isto ne djelo, drugi znakovi pak varaju bez previše grižnje savjesti. O tome hoće li horoskopski znak počiniti prevaru ili ne ovisi o nekoliko faktora i karakternih osobina pojedinih znakova. Tako ovnovi vole biti prvi u svemu, impulzivni su, skloni natjecanju i postignuću, a ništa drugačije nije ni na polju ljubavi. Oni će u želji za otkrivanjem novoga i traženja uzbuđenja predvoditi kada je u pitanju flert ili prevara. Ako ovan nije u centru pažnje i osjeća da mu nešto nedostaje, lako će se odlučiti za prevaru.

Kako neki horoskopski znakovi varaju?

Ako volite horoskop i pratite ga, vjerojatno ste već čuli da su bikovi poznati po tome da su tvrdoglavi i veoma nefleksibilni. Ipak, kada bikovi pronađu ljubav svog života, imaju tendenciju ostati lojalni takvoj osobi ostatak svog života. Međutim, imajte na umu da su bikovi takvi horoskopski znakovi kojima je stalno potrebna pažnja te ako istu tu pažnju ne dobivaju, njihova sklonost prevari mogla bi se povećati. S druge strane, strijelci baš kao i škorpioni su nesputani, vole slobodu, energični su i erotični. Takvi horoskopski znakovi su najskloniji varanju ako im ponestane vatrenog žara u vezi. To se ponajviše odnosi na seks koji postane neredoviti ili rutinski. Naime, ti znakovi vole novitete, vole to uzbuđenje koje se javlja kada isprobavaju nešto novo, stoga ako nove poze, novi ambijenti, nove seksualne igračke ne budu nešto što je dio vaše veze, moguće je da će ovi znakovi potražiti utjehu u nekom trećem.

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kada varaju a koji znakovi su odani?

Ako vas zanima kako se ponašaju horoskopski znakovi u vezi, pogotovo kada je u pitanju varanje i odanost, u pronalaženju odgovora na to pitanje može vam pomoći zara tarot. Naime, zara tarot ima tarot majstore koji koriste tu drevnu vještinu u kombinaciji s astrologijom kako bi pronašli prave odgovore na vaša pitanja. Točnije, odgovore će pronaći tako da otkrivaju određene karte te ih tumače u skladu s vašim horoskopskim znakom. Tako npr. vam zara tarot može otkriti da vodenjaci nisu oni horoskopski znakovi koji su skloni varanju. Njima su prijateljstvo i ljubav od velikog značaja i ulažu veliku energiju da održe takve odnose. Upravo zato, učinit će sve što je u njihovoj moći da te odnose ne naruše jer predstavljaju sam vrh po važnosti prioriteta. S druge strane, ribe su znak poznat po tome da su jako emotivne. Ako vidite da vaš partner riba ima veliku grižnju savjesti i da se ponaša drugačije, moguće da je riječ o prevari.

Tagovi:

Više članaka