Kako skinuti piercing

Kako skinuti piercing

Kako skinuti piercing sa ušiju

Uklanjanje ponekad može biti teško, ali postoje načini za olakšavanje postupka kako skinuti piercing sa uha. Prvo, očistite piercing uha. Koristite vatu umočenu u vodikov peroksid da biste trljali ušne školjke dok su čavli još uvijek unutra. Otpustite vezu čavlića s rupom zakretanjem nekoliko puta u smjeru kazaljke na satu dok se s lakoćom ne okrene. Ako je ovo bolno, možda ste već razvili infekciju ili niste dovoljno dugo ostali u svojoj klinici. Pričekajte tjedan dana – okrećući čavlić svakodnevno – dok bol ne prestane. Zatim prijeđite na idući korak. Ako se bol nastavi, obratite se liječniku. Jednom rukom čvrsto držite prednji dio klina, obuhvativši prst donjeg dijela ušne školjke. Ne povlačite režnjev uha. Drugom rukom stisnite naslon klina između kažiprsta i palca. Izvucite stražnji dio naušnice nježno i brzo, držeći klin na mjestu. Ne pokušavajte istovremeno povući dva komada jedan od drugog – to će biti bolnije i može prouzročiti istezanje u ušnoj školjci. U piercing umetnite hipoalergensku naušnicu, po mogućnosti klinčić ili mali obruč. Ako neko vrijeme nakon piercinga ne nosite naušnice, rupa će zacijeliti i zatvoriti se, što će rezultirati potrebom za novim piercingom.

Ponovite ove korake kako skinuti piercing i na drugom uhu.

Kako skinuti piercing ovisno o njegovoj vrsti

Piercing nakit konstruiran je drugačije od uobičajenog “modnog nakita”, a može se izrađivati ​​i od različitih materijala. Zbog toga ćete možda vidjeti razlike u stilovima i / ili cijeni između nakita za piercing i modnog nakita. No, uz to jako je važno znati kako skinuti piercing i zamijeniti ga.

Piercing s klinovima imaju gornji dio s tankim savitljivim stupićem. Na kraju će ovaj stupić imati mali zavoj. Ovako se vaš gornji dio zaskoči u labretu. Da biste uklonili klipnu zatik, trebali biste lagano gurnuti gornji dio, a zatim ga uviti i izvući, držeći leđa na mjestu.

Vijčani navoji imaju navojni vrh koji se uvrće u njegov labret. Kada nosite naušnice, želite biti sigurni da su one uvijek čvrsto uvijene! Dodirivanjem klinova i spavanjem na njima možete olabaviti vijak, što olakšava ispadanje naušnice. Kad ih imate, zategnite ih svakih nekoliko dana zakretanjem vrha udesno. Da biste uklonili piercing, trebate čvrsto držati stražnju stranu jednom rukom, a istovremeno odvrnite vrh ulijevo.

Prstenovi će imati suptilnu šarku i zatvarač koji klikne unutra i van. Ovo bi moglo biti teško pronaći, zato dobro pogledajte i koristite ogledalo ili prijatelja! Da biste uspjeli u naumu kako skinuti piercing prsten, pronađite točku zatvaranja i kliknite zglobni dio, dalje od ostatka naušnice.

Nepomični prstenovi s kuglicama imaju kuglu koja se ne pomiče na mjestu zatvaranja. Zrno pomaže naušnici da se manje kreće u vašem uhu, a samim tim pomaže i da bolje i brže zaraste. Ako imate fiksni prsten s kuglicama, držite naušnicu s obje strane kuglice i uvrnite prste (i naušnicu) u suprotnim smjerovima. Kad se naušnica otvori, trebala bi izgledati kao početak spirale.

Kako skinuti piercing Barbell vrste

Barbell piercinzi mogu biti bilo koje duljine. Standardni su obično između 10 mm i 38 mm, ali su dostupni i do 50 mm. Iako postoji nekoliko različitih vrsta, svi imaju istu strukturu. Šipka s navojem na jednom ili oba kraja i kuglica ili ukrasni šarm koji ima šuplje gaženo središte u koje se šaraf uvrće. Pa zašto pierceri koriste ove instrumente masovne frustracije? Barbell ostaju osigurani kako bi pirsing mogao potpuno zacijeliti bez rizika da slučajno izađe prerano.
Osnovna mrena ima manje šanse da se uhvati predmeta, smanjujući rizik od ozljeda ako se nakit zakači za odjeću ili kosu. Jednostavnim dizajnom poput mrene olakšava se čišćenje područja piercinga kako bi se spriječila infekcija. Glavni cilj piercera je osigurati da imate ugodan piercing koji volite i koji zaraste bez incidenata.

Pripremite se za to kako skinuti piercing. Prvo ipak najprije, pazite da su vam ruke čiste i dezinficirane. Gel za dezinfekciju ruku najbrži je i jednostavniji način da osigurate spremnost ruku. Pranje ruku pranjem ruku i vodom, također djeluje. Obavezno očistite i nakit i područje oko piercinga. Slana voda dobro djeluje ili ako imate naknadnu njegu piercinga od morske soli i čajevca koja nam je omiljena i obavezna je. Ako propustite ove važne korake, možete promijeniti šanse za bolne i vizualno neugodne infekcije nakon promjene nakita. Nitko nema vremena za to! Dakle, sada ste u potpunosti spremni, učinimo to..

Loptice su čvrsto zašrafljene udesno, a za otpuštanje trebate uvrnuti ulijevo da biste uspjeli u naumu kako skinuti piercing. Čini se dovoljno lakšim za zapamtiti, zar ne? Ali vjerujte, u uvjetima pod pritiskom koji mogu brzo eskalirati kad se vaš nakit ne otkači u prvih nekoliko puta, ovo vam može biti zadnje na umu. Ovome dodajte da ćete vjerojatno koristiti zrcalo i sve se obrne u potpunosti šalje stupanj poteškoće izvan skale. Za odvrtanje okrećite prema lijevo, a za zatezanje prema desno.

Ako imate mjesta na šipci, stisnite šipku između kažiprsta i palca. Ako su vidljive samo kuglice, čvrsto držite jednu kuglu.

Tagovi:

Više članaka