Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti

Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti

Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti: Savjeti za kontroliranje impulsa

Seksualni nagoni su prirodni i normalni dio ljudskog života, ali ponekad se mogu pojaviti u najneprimjerenijim situacijama. Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti? To je pitanje koje mnogi postavljaju, a odgovor nije uvijek jednostavan. Međutim, postoje neki savjeti koji vam mogu pomoći da kontrolirate svoje impulse i izbjegnete neugodne situacije.

Prvo i najvažnije, važno je shvatiti da se seksualni nagoni ne mogu potpuno kontrolirati. To je prirodna reakcija tijela i mozga na određene podražaje.

Međutim, možete naučiti kako prepoznati kada se vaši nagoni počinju pojačavati i kako se nositi s tim.

Jedan od savjeta je da se fokusirate na nešto drugo. Ako primijetite da vam se seksualni nagoni pojačavaju, pokušajte preusmjeriti svoju pažnju na nešto drugo. To može biti bilo što, od razmišljanja o nekom drugom zadatku do fizičke aktivnosti poput trčanja ili vježbanja.

Drugi savjet je da se usredotočite na disanje. Duboko disanje može pomoći u smirivanju tijela i uma.

Kada primijetite da se vaši nagoni pojačavaju, pokušajte duboko udahnuti i izdahnuti nekoliko puta. Ovo može pomoći u smanjenju napetosti i stresa.

Također je važno ograničiti izloženost seksualnim podražajima. Ako znate da će neka situacija vjerojatno izazvati vaše nagone, pokušajte ju izbjeći. Na primjer, ako znate da će neki film biti vrlo seksualan, razmislite o tome hoćete li ga gledati ili ne.

Ako se ne možete potpuno izbjeći situaciji, pokušajte se usredotočiti na druge aspekte situacije.

Konačno, važno je biti svjestan svojih granica. Ako znate da će neka situacija biti previše izazovna za vas, nemojte se izlagati toj situaciji. Nemojte se osjećati prisiljeni učiniti nešto što nije u skladu s vašim vrijednostima ili granicama.

Upravljanje seksualnim nagonima u javnosti može biti izazovno, ali nije nemoguće. Slijedeći ove savjete, možete kontrolirati svoje impulse i izbjeći neugodne situacije. Važno je zapamtiti da je normalno imati seksualne nagon, ali je također važno biti svjestan situacija u kojima se ti nagoni mogu pojaviti i naučiti kako se nositi s njima.

Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti: Tehnike za suzbijanje želja

Kada se radi o upravljanju seksualnim nagonima u javnosti, tehnike za suzbijanje želja mogu biti vrlo korisne. Ove tehnike mogu pomoći u smirivanju tijela i uma te smanjiti intenzitet seksualnih nagonskih reakcija.

Jedna od tehnika je tehnika vizualizacije. Ova tehnika uključuje stvaranje mentalne slike koja će vam pomoći da se smirite i suzdržite od neprimjerenih ponašanja.

Na primjer, možete zamisliti sebe kako ste na mirnom mjestu, poput plaže ili parka, gdje se osjećate opušteno i mirno.

Druga tehnika koja može pomoći u suzbijanju seksualnih nagona je tehnika samokontrole. Ova tehnika uključuje svjesno odlučivanje da se neće podleći seksualnim impulsima. To može uključivati ​​određivanje granica i odlučivanje da nećete preći te granice.

Jedna od tehnika samokontrole je vježbanje “sigurne riječi”.

Ovo uključuje odabir riječi koje će vam pomoći da se smirite i fokusirate kada primijetite da se vaši nagoni pojačavaju. Na primjer, možete odabrati riječ poput “smirenost” ili “kontrola” i ponavljati je u sebi kada primijetite da se vaši nagoni pojačavaju.

Također je važno naučiti kako prepoznati okidače koji mogu izazvati vaše seksualne nagon. Na primjer, možda primijetite da se vaši nagoni pojačavaju kada ste umorni ili pod stresom.

Prepoznavanje ovih okidača može vam pomoći da se pripremite i izbjegnete situacije koje mogu izazvati vaše nagon.

Konačno, važno je biti svjestan da suzbijanje seksualnih nagona može biti teško i da se ne trebate osjećati krivima ako se ne uspijete potpuno kontrolirati. Važno je biti strpljiv i nastaviti raditi na upravljanju svojim nagonskim reakcijama.

Ukratko, tehnike za suzbijanje seksualnih nagona mogu biti korisne u upravljanju seksualnim nagonima u javnosti. Ove tehnike uključuju vizualizaciju, samokontrolu, vježbanje “sigurnih riječi” i prepoznavanje okidača. Važno je biti strpljiv u procesu učenja kako upravljati svojim nagonskim reakcijama i ne osjećati se krivima ako se ne uspijete potpuno kontrolirati.

Kako upravljati seksualnim nagonima u javnosti: Kako se nositi s neugodnim situacijama

Kada se radi o upravljanju seksualnim nagonima u javnosti, neugodne situacije se mogu pojaviti čak i kada se primjenjuju tehnike za kontroliranje impulsa i suzbijanje želja. Kako se nositi s neugodnim situacijama?

Prvo i najvažnije, važno je ostati smiren i ne paničariti. Ako se nađete u neugodnoj situaciji, duboko udahnite i pokušajte se smiriti. Nemojte se osjećati krivima zbog svojih nagonskih reakcija, već se usredotočite na to kako se možete nositi s situacijom na najbolji mogući način.

Ako se nađete u situaciji u kojoj se osjećate nelagodno, pokušajte se udaljiti od izvora neugodnosti.

Na primjer, ako ste u društvu ljudi koji vas izazivaju seksualnim podražajima, pokušajte se udaljiti od njih ili promijeniti temu razgovora.

Također je važno postaviti granice i ne dopustiti drugima da vas prisiljavaju na nešto što ne želite. Ako se na primjer nađete u situaciji u kojoj vas netko neprestano kontaktira putem telefona, jasno i odlučno mu recite da to ne želite i da vas ne kontaktira više.

Uvijek se oslonite na korisne web stranice i oglasnike kao što su sex sms oglasi kako bi ste pronašli normalne partnere koji vam neće dosađivati i raditi vam pritisak.

Ako se nađete u situaciji u kojoj se osjećate ugroženo ili napadnuto, važno je potražiti pomoć. To može uključivati ​​kontaktiranje policije ili traženje podrške od prijatelja i obitelji.

Konačno, važno je biti svjestan da se neugodne situacije mogu pojaviti, ali da se možete nositi s njima. Važno je ostati smiren i postaviti granice, a ako je potrebno, potražiti pomoć.

Ukratko, kada se radi o upravljanju seksualnim nagonima u javnosti, neugodne situacije se mogu pojaviti, ali postoje načini kako se s njima nositi. Važno je ostati smiren, udaljiti se od izvora neugodnosti, postaviti granice i potražiti pomoć ako je potrebno.
Tagovi:

Više članaka