Kako voditi ljubav sa starijom ženom

Kako voditi ljubav sa starijom ženom

Saznajte kako voditi ljubav sa starijom ženom!

Ako ste upoznali ženu koja je starija od vas, slažete se, bili ste na par spojeva i sve ide kako treba te se čini da će doći do “onog” trenutka, vjerojatno se krećete pitati kako voditi ljubav sa starijom ženom. Naime, muškarci mogu osjetiti nesigurnost jer starija žena ima puno više iskustva od njih, samim time možda i veća očekivanja. U nastavku iznosimo kako voditi ljubav sa starijom ženom, da taj trenutak bude savršen i za pamćenje!

Žene koje spavaju s mlađim muškarcima imaju i svoj naziv, koji je potekao iz SAD-a, a glasi “cougar” ili pume. Vjerojatno ima i nešto frojdovsko u tome što neke žene požele mlađe muškarce. U svakom slučaju, savjet je ovaj: vodite ljubav sa starijom ženom kao što bi vodili ljubav sa svakom drugom ženom! Ako vas ona istinski uzbuđuje, recite joj to, ponašajte se tako. Ne bi trebali raditi nikakvu razliku u svom pristupu ako je žena starija od vas!

Kako voditi ljubav sa starijom ženom i što ne činiti

Jedan od odgovora na pitanje kako voditi ljubav sa starijom ženom može biti protupitanje: kako ne voditi ljubav sa starijom ženom. Naime, postoje određene greške koje bi mlađi muškarci možda radili ako se nađu u situaciji da spavaju sa starijom ženom, pa ovim putem želimo da to izbjegnete. Drugim riječima, da saznate kako voditi ljubav sa starijom ženom na ispravan način, bez nepotrebnih neugodnosti. Najprije, nemojte spominjate godine i raditi od razlike u godinama veliku stvar. Ponašajte se kao da je to sasvim normalno, dapače, dajte joj komplimente na račun izgleda i recite kako vas uzbuđuje što je starija. Nadalje, nemote očekivati da žena s kojom namjeravate spavati ima isto razinu kondicije i fleksibilnosti na koju ste navikli s mlađim ženama. Čast iznimkama, i na sreću nas muškaraca, postoje brojne starije žene koje su u odličnoj formi za svoju dob. Ipak, to nije pravilo i morate imati očekivanja koja su u skladu sa stvarnosti.

Kako voditi ljubav sa starijom ženom i zašto je to posebno iskustvo

Ako ste upoznali stariju ženu i jako vam se sviđa vaš odnos te sve vodi prema seksu, moguće da se pitate kako voditi ljubav sa starijom ženom. Strah vas je da li će vaš performans biti na razini jer znate da ima više iskustva i da je doživjela svašta tokom svog života. Ne brinite, nema razloga za nervozu. Naime, upravo bi vam seks sa starijom ženom moglo biti najbolje iskustvo koje ste ikada imali! Upravo njeno iskustvo, i ta tabu razlika u godinama može začiniti taj trenutak i učinit ga jednim od onih za pamćenje. Vjerojatno se više nikada nakon toga nećete pitati kako voditi ljubav sa starijom ženom. Naime, najprije osluškujte što ona želi, što joj paše. Upravo zbog svog iskustva, ona već točno zna što voli i što želi. Udovoljite joj! Isto tako, vjerojatno će ju jako uzbuditi ako primjeti da i vi uživate u tome i da vas napaljuje usprkos razlike u godinama. Stoga, ne okljevajte da pokažete koliko istinski uživate u tom trenutku!

Tagovi:

Više članaka

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti

Izgubljeni snovi: Kada ljubav ostaje samo u mašti često su popraćeni dubokim osjećajem nostalgije i čežnje za onim što je moglo biti. Ti neostvareni scenariji u kojima su dvoje ljudi zajedno sretni, p