Koji mobitel kupiti

Koji mobitel kupiti

Koji mobitel kupiti? Kako se odlučiti između cijene i kvalitete?

Mobiteli su danas neizostavni dio života svakog čovjeka, a sve više i svakog djeteta. U pitanju su multikorisni uređaji koje danas ne koristimo više samo za komunikaciju, već i za zabavu, umjetničko izražavanje, surfanje i drugo. Živimo u zlatnom dobu mobitela i svatko želi posjedovati jedan takav. No kako izabrati onaj pravi? Koji mobitel kupiti? Android ili IOS? Koja je zlatna sredina između kvalitete i cijene mobitela? U ovom članku pomoći ćemo Vam da odaberete mobitel koji će Vam najbolje koristiti. Ono što je najbitnije je da imate mobitel koji je kvalitetan i koji se neće slomiti već nakon prvog pada. U tom pogledu, Android mobiteli imaju prednosti, no stvar je kompliciranija od toga jer nije svaki proizvođač android mobitela isti. I dok su giganti poput Samsunga svakako na dobrom glasu, postoje i jeftinije verzije jednake kvalitete. Ukoliko Vam nije bitna marka, postoje i mobiteli za Vas. Koji mobitel kupiti? Ukoliko je kvaliteta i očuvanje mobitela bitno, onda su marke poput Samsunga ili Xiaomija svakako dobar izbor.

Koji mobitel kupiti svojoj djeci?

Djeca do 18 godina svakako nisu jedina ciljana skupina mobitelskim gigantima, ali svakako su jedna od najbitnijih. Danas su djeca ta kolja najviše prate trendove i razvoj smartphonea, a isto tako su i često vlasnici najnovijih modela. Premda je to normalno s jedne strane, roditelji često ne žele platiti veliku cijenu za mobitel svojeg djeteta jer je rizik od loma ili gubitka mobitela kod djece veći nego kod odraslih. Koji mobitel kupiti svojoj djeci? Ukoliko smatrate da postoji velika šansa da ćete kroz godinu dana morati kupovati novi, onda nemojte posezati za najskupljim i najkvalitetnijim mobitelima, već tražite slične modele kod drugih proizvođača po pristupačnijim cijenama. Koji mobitel kupiti u takvom slučaju? Xiaomi izdaje mobitele koji su cjenovno pristupačniji, no koriste vrlo slične, ako ne i iste komponente kao i najpoznatije firme. Mobitel djeci kupujete da biste mogli biti s njima u kontaktu u raznim situacijama, stoga se držite bazičnih mobitela kod djeca ne nauče čuvati svoje male uređaje.

Koji mobitel kupiti? Isplati li se kupovati mobitele preko oglasa?

Osim što mobitel možete kupiti od službenih distibutera, mobiteli se često i otkupljuju, obnavljaju i preprodaju. Na ovaj način možete dobro uštedjeti. I dok su nekada mobiteli biti puno jeftiniji nego danas, onaj tko se želi snaći, snaći se se te će pronaći mobitel za puno pristupačniju cijenu. Otkup mobitela nije nova stvar, a sada možete nabaviti mobitele po puno nižim cijenama nego kod službenih distributera i kod telekomunikacijskih kompanija. Istražite model koji Vas zanima na internetu te pronažite različite ponude. Koji mobitel kupiti ovisit će i o tome želite li na njega potrošiti 1000 eura ili 100-200. Ponekad ćete ovako moži uštedjeti veliku količinu novaca. Koji mobitel kupiti? Ovisi o tome za koga ga kupujete, što očekujete od mobitela i koliko dugo želite da traje? Android mobiteli su u Europi pristupačniji i jeftiniji, ali su isto tako i po mnogo faktora kvalitetniji od IOS, odnosno Apple mobitela. Odluka je na kraju ipak Vaša.

Tagovi:

Više članaka

Vpn za iphone

Vpn za iphone

Vpn za iPhone je jednostavna aplikacija koja vam omogućuje sigurno i privatno surfanje na internetu. Korištenje Vpn-a na iPhoneu je vrlo jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje. Prvo što tre

Što je optimizacija stope konverzije (CRO)?

Što je optimizacija stope konverzije (CRO)?

Optimizacija stope konverzije (CRO) ima svrhu pomaganja modernim poduzećima u svom online poslovanju. Cilj je imati funkcionalnu web stranicu koja poboljšava mogućnost stvaranja novih i potenci