Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit na ostatak primanja?

U današnje vrijeme možemo primijetiti kako je kreditno tržište masovno napredovalo, što znači da postoje razne kreditne opcije. Davno iza nas su dani kada su banke bile jedini nositelji kredita, jer oni su danas dostupni preko raznih nebankarskih institucija. Brzi krediti, nenamjenski krediti, brze pozajmice, brzi zajmovi, kredit na ostatak primanja – sve je ovo dio ponude koje nude razne kreditne agencije. Po čemu su navedeni krediti bolji od tradicionalnih? Brzi krediti su krediti koji su osmišljeni za one koji nemaju mogućnost bankarskog kredita.

Nažalost, živimo u dobu gdje rijetko tko ostvaruje kreditnu sposobnost, što donosi određene financijske probleme. Često puta banka neće odobriti drugi kredit, jer većina nema dovoljnu veliku plaću kako bi podmirili sve troškove. Što je onda kredit na ostatak primanja? Riječ je o modelu brzog kredita. Navedeni kredit je poseban po svojoj nenamjenskoj prirodi, što znači da se on može iskoristiti za bilo koju potrebu. Također je važno naglasiti i mogućnost kratkoročne otplate uz minimalne troškove vraćanja.

Uvjeti za kredit na ostatak primanja

U banci, osnovni uvjet za ostvarivanje kredita je Vaša kreditna sposobnost. Kod kreditnih agencija ne postoji kreditna sposobnost, ali postoji opća provjera za osobu koja želi podići kredit. Mnogi se uz bankarski kredit odlučuju na brzi kredit. Razlog? Bolje mogućnosti odobrenja, minimalna dokumentacija, brza isplata i mogućnost kratkoročnog vraćanja. Kreditne agencije ili ovlašteni zajmodavci neće provjeravati Vaše financijsko stanje i neće Vam davati savjete što bi trebali učiniti. Ljepota online kredita leži u tome što se oni ostvaruju na našu inicijativu i prema našim mogućnostima bez dodatnih savjeta.

Kako se ostvaruje kredit na ostatak primanja?

Iako kredit na ostatak primanja kod online zajmodavaca ne traži posebne uvjete, to ne znači da ne morate ispunjavati određene kriterije za njegovo ostvarivanje. Kako ostvariti kredit na ostatak primanja? Prvo je potrebno pronaći odgovarajućeg online zajmodavca i kreditnu ponudu. Financijski stručnjaci savjetuju da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje nude najbolju ponudu na kreditnom tržištu. Nakon pronalaska odgovarajuće ponude slijedi odabir kredita i postupak traženja istog. Prijava za online kredite se vrše preko web stranica zajmodavaca, a same prijave se najčešće sastoje od:

Odabira visine kredita i roka otplate, ispunjavanja online obrasca, prilaganja potrebne dokumentacije (preslika osobne iskaznice, preslika tekućeg računa i preslike platnih lista). Kreirana ponuda se šalje online zajmodavcu koji će Vam se javiti nakon provjere podataka i mogućnosti kreditiranja. Iako su kreditne agencije blaže u odobravanju kredita, to ne znači da ne možete biti odbijeni. Poput banaka, kreditne kuće također procjenjuju rizik odobravanja i na temelju toga odlučuju da li je neka osoba sposobna za otplatu ili ne.
Tagovi:

Više članaka

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Kada govorimo o osnovnim kriterijima za dobivanje online pozajmice, prvo je bitno razumjeti da su online pozajmice postale popularne zbog svoje brzine i jednostavnosti procesa. No, unatoč tome, postoj

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Kada razmišljate o kupnji nekretnine, jedan od ključnih koraka je razumijevanje različitih vrsta zajmova koji su vam dostupni. Zajmovi za kupnju nekretnine dolaze u mnogim oblicima i svaki od njih ima