Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit na ostatak primanja?

U današnje vrijeme možemo primijetiti kako je kreditno tržište masovno napredovalo, što znači da postoje razne kreditne opcije. Davno iza nas su dani kada su banke bile jedini nositelji kredita, jer oni su danas dostupni preko raznih nebankarskih institucija. Brzi krediti, nenamjenski krediti, brze pozajmice, brzi zajmovi, kredit na ostatak primanja – sve je ovo dio ponude koje nude razne kreditne agencije. Po čemu su navedeni krediti bolji od tradicionalnih? Brzi krediti su krediti koji su osmišljeni za one koji nemaju mogućnost bankarskog kredita.

Nažalost, živimo u dobu gdje rijetko tko ostvaruje kreditnu sposobnost, što donosi određene financijske probleme. Često puta banka neće odobriti drugi kredit, jer većina nema dovoljnu veliku plaću kako bi podmirili sve troškove. Što je onda kredit na ostatak primanja? Riječ je o modelu brzog kredita. Navedeni kredit je poseban po svojoj nenamjenskoj prirodi, što znači da se on može iskoristiti za bilo koju potrebu. Također je važno naglasiti i mogućnost kratkoročne otplate uz minimalne troškove vraćanja.

Uvjeti za kredit na ostatak primanja

Kredit je svakako ozbiljna stvar, i velika većina ulazi u navedenu financijsku odgovornost bez previše razmišljanja. Zašto se javlja potreba za kredit na ostatak primanja? Uzmimo sljedeći primjer: Osoba s plaćom od 8000 kuna je digla kredit i mjesečno daje 2000 kuna za ratu kredita. U budžetu ostaje 6000 kuna, no možda osoba želi podići još jedan kredit radi određenog cilja. U ovom slučaju se traži kredit na ostatak primanja, točnije, traži se kredit koji se može podići sa 6000 kuna redovitih primanja.

U banci, osnovni uvjet za ostvarivanje kredita je Vaša kreditna sposobnost. Kod kreditnih agencija ne postoji kreditna sposobnost, ali postoji opća provjera za osobu koja želi podići kredit. Mnogi se uz bankarski kredit odlučuju na brzi kredit. Razlog? Bolje mogućnosti odobrenja, minimalna dokumentacija, brza isplata i mogućnost kratkoročnog vraćanja. Kreditne agencije ili ovlašteni zajmodavci neće provjeravati Vaše financijsko stanje i neće Vam davati savjete što bi trebali učiniti. Ljepota online kredita leži u tome što se oni ostvaruju na našu inicijativu i prema našim mogućnostima bez dodatnih savjeta.

Kako se ostvaruje kredit na ostatak primanja?

Iako kredit na ostatak primanja kod online zajmodavaca ne traži posebne uvjete, to ne znači da ne morate ispunjavati određene kriterije za njegovo ostvarivanje. Kako ostvariti kredit na ostatak primanja? Prvo je potrebno pronaći odgovarajućeg online zajmodavca i kreditnu ponudu. Financijski stručnjaci savjetuju da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje nude najbolju ponudu na kreditnom tržištu. Nakon pronalaska odgovarajuće ponude slijedi odabir kredita i postupak traženja istog. Prijava za online kredite se vrše preko web stranica zajmodavaca, a same prijave se najčešće sastoje od:

Odabira visine kredita i roka otplate, ispunjavanja online obrasca, prilaganja potrebne dokumentacije (preslika osobne iskaznice, preslika tekućeg računa i preslike platnih lista). Kreirana ponuda se šalje online zajmodavcu koji će Vam se javiti nakon provjere podataka i mogućnosti kreditiranja. Iako su kreditne agencije blaže u odobravanju kredita, to ne znači da ne možete biti odbijeni. Poput banaka, kreditne kuće također procjenjuju rizik odobravanja i na temelju toga odlučuju da li je neka osoba sposobna za otplatu ili ne.

Tagovi:

Više članaka

Zašto je dobro imati internet bankarstvo

Zašto je dobro imati internet bankarstvo

Razvojem tehnologije i interneta kreditne institucije počele su se sve više koristiti blagodatima sigurnih računalnih sustava te su u svoje poslovanje uvele internet bankarstvo. Internet bankar

Kako osigurati ekran od mobitela

Kako osigurati ekran od mobitela

Današnji su mobiteli skupe igračke, a neki od nas još se sjećaju dana kada su se mobiteli kupovali za puno manje cijene nego danas. Ipak, današnji mobiteli više nisu samo s