Najbolje aplikacije za uštedu novca

Najbolje aplikacije za uštedu novca

Zatražite kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najbolje aplikacije za uštedu novca uz praćenje troškova

U današnje vrijeme kada je u zadnjih nekoliko godina život se preselio online, od privatnih stvari, kupovina, do poslovnih situacija, rastuću inflaciju koja vodi recesiji, praćenje troškova i zarade postalo je nužnost. Nismo svi financijski potkovani i neki lošije barataju novcem, a u tome mogu uvelike pomoći najbolje aplikacije za uštedu novca.

Najbolje aplikacije za uštedu novca funkcioniraju na jednostavan način, usporedbom vaših primanja i troškova koje tokom mjeseca ostvarite. aplikacija će vam pokazati koliko novaca vam na kraju mjeseca ostaje za uštedu, odnosno ako trošite previše koliko novaca vam nedostaje da biste na mjesečnoj razni podmirili sve svoje troškove.

Ukoliko je kod vas situacija da vam na kraju mjeseca nedostaje novaca i zadnji tjedan u mjesecu morate rezati troškove kako biste jedna izvukli kraj s krajem do sljedeće plaće trebate se zamisliti nad svojom situacijom jer živite iznad svojih mogućnosti. Vaša primanja su premala u odnosu na trenutnu potrošnju. Koristeći se jednostavnim aplikacijama vrlo brzo ćete uvidjeti da vam je potrebno poduzeti određene korake ili promijeniti posao i tražiti veću plaću, ali još bolje smanjiti troškove koji vam nisu potrebni.

Aplikacije za uštedu novca sa postavljenim ciljem

Postoje i aplikacije za uštedu novca koje funkcioniraju na način da si unutar aplikacija zadate određene ciljeva koje želite ostvariti. Na primjer želite si kupiti cipele, platiti skijanje ili ljetovanje, kupiti nakit, bilo kakav cilj ili nekoliko njih. Najbolje aplikacije za uštedu novca koje funkcioniraju sa postavljenim ciljem će vam izračunati koliko novaca svaki mjesec trebate odvojiti za svoje pojedinačne ciljeve ako ih imate nekoliko, te koliko vremena će vam biti potrebno da uštedite novac uz sadašnja primanja i sadašnju potrošnju.

Aplikacija koja je malo naprednija i koja ima enkripcijski način funkcioniranja može se povezati i sa vašom bankom, te ćete moći povezati dva sustava i kroz ovu poveznicu će aplikacija dobivati informacije direktno iz banke koliko dobivate primanja, koliko trošite novca karticama ili koliko gotovine dižete na bankomatu. Banka je ta koja će definirati pravila enkripcije zbog sigurnosti kako ne biste zbog hackera ostali bez svog novca kojeg imate na svom bankovnom računu.

Aplikacije kojima ćete uštedjeti novac principom ladica ili omotnica

Aplikacije koje funkcioniraju na način da rasporedite svoja primanja u iznosima po omotnica, ladica koje imaju svoju svrhu za potrošnju. Na primjer unutar aplikacije možete kreirati i desetak omotnica kao što su omotnice za namirnice, gorivo, troškove mobitela, režije kao što su struja, voda, grijanje, te omotnice namijenjene za troškove zabave, troškove odjeće i obuće, izlazaka, te omotnice za štednju.

Ovakva aplikacija funkcionira na način da svoja primanja na početku mjeseca rasporedite po tim omotnicama, te tokom mjeseca pratite koliko ste doista novaca potrošili iz svake omotnice. Sve što trebate je troškove tokom mjeseca koje napravite unositi u određenu omotnicu prema prirodi troška.

Na kraju mjeseca ćete vidjeti da li ste dobro predvidjeli svoje mjesečne troškove, te u kojoj od omotnica ima viška novaca, a gdje nedostaje novaca. Razmotrite situaciju i razmislite da li oni troškovi koji su u svojoj omotnici stvorili minus, troškovi koji su vam neophodni i da li možete iz te omotnice trošiti manje, te na takav način napraviti uštedu novca.

Tagovi:

Više članaka

Kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika?

Kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika?

Kada se odlučite za uzimanje kredita, važno je pronaći najboljeg kreditnog posrednika koji će vam pomoći u procesu. No, kako izabrati najboljeg kreditnog posrednika? U ovom članku, pružit ćemo vam sav

Koliko gotovine trebam držati u banci

Koliko gotovine trebam držati u banci

Pitate se da li je banka najbolje mjesto gdje vaša gotovina treba biti? Odgovor je vrlo jasan, najsigurnije mjesto za vašu gotovinu je banka. Iako nećete dobiti velike kamate na svoj nov

Koliko biste trebali uštedjeti svaki mjesec

Koliko biste trebali uštedjeti svaki mjesec

Htjeli biste uštedjeti nešto novaca i znate zašto vam štednja treba, imate cilj koji želite ostvariti. Na primjer želite uštedjeti novac za neko putovanje o kojem razmišljate već neko vrijeme no nikak