Najpoznatiji kampovi na Jadranu

Najpoznatiji kampovi na Jadranu

Kamp Omišalj

Kamp Omišalj je jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu. Nalazi se na otoku Krku, u mjestu Omišalj, udaljenom samo nekoliko kilometara od glavnog grada otoka, Krka. Kamp Omišalj je idealno mjesto za one koji žele uživati u miru i tišini, uživati u prekrasnoj prirodi i uživati u svim pogodnostima koje nudi. Kamp Omišalj nudi svojim gostima širok izbor smještaja, od mobilnih kućica do kamp prikolica. Svi smještaji su udobni i opremljeni svim potrebnim sadržajima. Također, kamp nudi i širok izbor aktivnosti, od plivanja u bazenu do ronjenja, od vožnje biciklom do raznih sportskih aktivnosti. Kamp Omišalj je idealno mjesto za one koji žele uživati u prekrasnoj prirodi i uživati u svim pogodnostima koje nudi. Kamp se nalazi u blizini prekrasnih plaža i u blizini brojnih znamenitosti. Također, kamp nudi i širok izbor restorana i barova, u kojima se mogu probati lokalna jela i pića. Kamp Omišalj je idealno mjesto za one koji žele uživati u miru i tišini, uživati u prekrasnoj prirodi i uživati u svim pogodnostima koje nudi. Kamp je idealan za obitelji s djecom, jer nudi mnoge aktivnosti za djecu, uključujući i animacijske programe. Također, kamp nudi i širok izbor aktivnosti za odrasle, uključujući i razne sportske aktivnosti. Kamp Omišalj je jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu i idealno mjesto za one koji žele uživati u miru i tišini, uživati u prekrasnoj prirodi i uživati u svim pogodnostima koje nudi. Kamp nudi svojim gostima širok izbor smještaja, aktivnosti i sadržaja, što ga čini idealnim mjestom za one koji žele uživati u svim pogodnostima koje nudi jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu.

Kampovi Zadar

Kamp Park Soline nalazi se u samome centru Biograda na Moru smješten na površini od preko 20 hektara guste borove šume. Riječ je o iznimno atraktivnoj lokaciji koju karakterizira veliki broj parcela pogodnih za smještaj kampera, kamp prikolica ili šatora. Parcele se stepenasto spuštaju prema obali te su ugodne za šetnju i obilazak samog kampa. U kampu je ukupno 703 parcele s priključkom za vodu, struju i s odvodom, a 420 parcela imaju samo priključak za struju. S obzirom na broj parcela i smještajne kapacitete, u kampu istovremeno može nesmetano boraviti oko 3 tisuće gostiju. Uz sam kamp nalazi se šljunčana plaža s pristupačnim ulaskom u more. Ljubitelji pješčanih plaža u blizini kampa imaju plažu Soline na kojoj se nalaze brojni zabavni sadržaji za djecu te je ujedno riječ o najatraktivnijom biogradskoj plaži. Ako tražite Mobilne kućice Biograd za ljetovanje tada svakako provjerite ponudu u kampu Soline. Kamp Soline je jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu i idealno mjesto za obiteljski odmor.

Istra Premium Camping Resort

Istra Premium Camping Resort je jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu. Nalazi se u Istri, u blizini mjesta Vrsar, u srcu zelenog raja. Kamp je smješten u prekrasnom okruženju, u blizini mora i plaža. Kamp nudi sve što je potrebno za ugodan odmor, uključujući i razne aktivnosti. Kamp nudi razne smještajne opcije, uključujući i mobilne kućice, kampiranje i apartmane. Svi smještaji su opremljeni modernim sadržajima, uključujući i klima uređaj, Wi-Fi, kuhinju i kupaonicu. Također, postoje i razni sadržaji za zabavu, uključujući i bazen, restoran, bar, trgovinu, igralište za djecu i još mnogo toga. Kamp nudi i razne aktivnosti za sve uzraste. Postoje razne sportske aktivnosti, uključujući i plivanje, jedrenje, ronjenje, vožnju biciklom i još mnogo toga. Također, postoje i razne zabavne aktivnosti, uključujući i karaoke, diskoteke, koncerte i još mnogo toga. Istra Premium Camping Resort je idealno mjesto za odmor i zabavu. Kamp nudi sve što je potrebno za ugodan odmor, uključujući i razne smještajne opcije, modernu opremu i razne aktivnosti. Kamp je jedan od najpoznatijih kampova na Jadranu i idealno mjesto za one koji traže ugodan odmor.

Tagovi:

Više članaka