Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 08:55
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac – obitelj, prijatelji

Trenutno ste u financijskoj situaciji kada vam nedostaje novac i pitate se od koga posuditi novac kako biste pokrili trenutne troškove koje imate. Rješenje za vaš problem može biti član vaše obitelji ili prijatelj koji imaju novac da vam posude.

Naravno kad pitate člana obitelji ili prijatelja da vam posude novac trebate postupiti jednako kao da idete u banku ili kreditno financijsku tvrtku. Osim što ćete izraziti iznos novca koji vam je potreban izuzetno je važno da dogovorite dinamiku vraćanja novca. O tome da li ćete novac vraćati otplatom kroz rate ili sve odjednom uz neki rok stvar je dogovora vas i vašeg prijatelja ili člana obitelji.

Ponudite i određenu naknadu koja će predstavljati zaradu onome tko vam posuđuje novac jer u banci biste ionako morali platiti kamatni iznos za posudbu novca. To što će član obitelji ili prijatelj biti osoba od koga posuditi novac ne znači da novac trebate posuditi besplatno. Vrlo je vjerojatno da vas neće tražiti nikakvu naknadu ali lijepo se vidi kad to ponudite prilikom posudbe.

Od koga posuditi novac – banke

Banke su ponekad prvo, no ne i jedino rješenje od koga posuditi novac kada vam novac treba hitno. Postupak pozajmljivanja novca od banke ukoliko se radi o većoj svoti novaca može biti kompliciran i zahtjevan zbog postupka odobravanja i potrebne dokumentacije. No ukoliko se radi o manjoj svoti novaca postupak se i kod banaka pojednostavnjuje.

Brzu pozajmicu možete realizirati kod svoje matične banke, ali i kod drugih banaka. Također, u današnje vrijeme nije potrebno odlaziti u poslovnicu banke već sve možete riješiti online putem web stranice banke, te sve dokumente poslati online koje će vas banka tražiti. Ako se radi o banci koja nije vaša matična banka zasigurno će je zanimati vaša kreditna sposobnost i tražit će od vas potvrde o primanjima i zaposlenju kako bi dobili uvid u vašu kreditnu sposobnost.

Ukoliko je ovaj način za vas prekompliciran ili možda ne zadovoljavate uvjete koje banke diktiraju vjerujte postoje i drugi načini od koga posuditi novac osim od banaka.

Od koga posuditi novac – brze pozamice

Brza posudba u obliku brze pozajmice je u današnje vrijeme vrlo primamljivo rješenje od koga posuditi novac koji vam je hitno potreban. Na financijskom tržištu postoje brojne kreditno financijske tvrtke koje su registrirane legalno za davanje pozajmica građanima. Sa povjerenjem se možete obratiti ovim tvrtkama jer će vam ponuditi tržišne uvjete koji su možda nešto povoljnije od bankovnih uvjeta za dizanje pozajmica.

Kreditno financijske tvrtke su rješenje od koga posuditi novac kada vam je novac potreban još danas jer od njih doista novac možete imati na svom bankovnom računu još danas.

Sve što trebate je raspitati se o uvjetima kod nekoliko takvih tvrtki i odabrati za vas najpovoljniju. Nakon odabira najpovoljnije tvrtke ispunite zahtjev online i pošaljite sa kopijom osobe iskaznice. Bit će potrebno u zahtjevu navesti svoje osobne podatke, traženi iznos pozajmice, željeni rok otplate. U vrlo kratkom periodu zahtjev će biti obrađen i pozajmica će vam biti odobrena, a novac će biti na vašem bankovnom računu.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i