Posuđujem novac na kamatu

Posuđujem novac na kamatu

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi posuđujem novac na kamatu

U današnje vrijeme doslovce svugdje možete naići na oglase posuđujem novac na kamatu. Od internetskih stranica, oglasnika, oglasa u dnevnim i tjednim novinama, letaka u poštanskim sandučićima, letaka nalijepljenih na oglasnim pločama i autobusnim, tramvajskim stanicama, doslovce svugdje možete promaći ovakve oglase.

Kako zakon dopušta da i privatne osobe mogu posuđivati novac, mnogi pojedinci su se bacili u poslovne vode i posuđuju novac drugim pojedincima uz kamatnu stopu nešto veću nego što biste je dobili da novac posuđujete u banci ili kod kreditno financijskih tvrtki. Naravno, kamatna stopa je viša kako bi tim posudbama kreditor mogao zaraditi.

Oglasi posuđujem novac na kamatu u uglavnom vrlo kratki i oskudni sa informacijama, no te informacije su bombastične tako da djeluju kao rješenje svih vaših problema. Sve što trebate je nazvati broj telefona koji se nalazi u oglasu i dogovoriti za posudbu u iznosu koji vam je potreban da biste riješili svoje trenutne financijske probleme.

Uvjeti koji se nude oglasima posuđujem novac na kamatu

Oglasi posuđujem novac na kamatu uglavnom imaju vrlo malo informacija o uvjetima posudbe novca, na ako se odlučite na ovaj način posuditi novac trebate nazvati na broj telefona ili obratiti se na web stranicu koje stoje u oglasu.

Tek kada kontaktirate osobu koja je dala oglas posuđujem novac na kamatu moći ćete saznati nešto više o uvjetima posudbe. Kolika je kamatna stopa ili naknada koju trebate platiti za posudbu potrebnog iznosa novca koji želite posuditi. također, saznat ćete na koji rok možete posuditi novac koji vam je potreban, te da li postoje još neki drugi uvjeti za odobravanje posudbe.

Brza pozajmica je ponekad pravo rješenje koje vam se nudi u ovakvim oglasima jer vam vrlo vjerojatno neće provjeravati kreditnu sposobnost niti tražiti platne liste ili potvrde poslodavca o zaposlenju i vrsti ugovora o radu, niti će provjeravati da li ste blokirani, da li ste umirovljenik ili ste nezaposleni. Kod ovakvih posudbi vrlo je lako i jednostavno doći do novca.

Legalnost oglasa posuđujem novac na kamatu

Današnja zakonska regulativa dopušta da i fizička osoba pojedinac posuđuje novac drugoj fizičkoj osobi pojedincu uz određene dozvole i uredno plaćanje poreznih davanja jer i ovo se tretira kao poslovna djelatnost koja je podložna zakonskoj regulativi. Kako i pojedinci mogu konkurirati bankama i kreditno financijskim institucijama, pa jednako kao i banke trebaju voditi poslovne knjige za obavljanje svoje djelatnosti.

Ukoliko ste se javili na neki oglas posuđujem novac na kamatu nekoj privatnoj osobi koja ne vodi poslovne knjige i nije zakonski regulirala svoju djelatnost, to će biti vaš rizik ukoliko vam tokom otplate promjene kamatnu stopu ili je uvećaju na način da ona višestruko naraste tokom otplate.

Sjetimo se samo priča o kamatarima i snagatorima kamatara koji su znali kucati na vrata osobama koje su posuđivali novac pod jako nepovoljnim uvjetima, a kamata je samo rasla tako da zapravo dužnik na kraju više nije mogao dosegnuti redovnu otplatu jer je na kraju otplatio iznos kamate koji je veći od same glavnice. Dakle, oprezno sa oglasima koji glase posuđujem novac na kamatu.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i