Kako dobiti posao u dm

Kako dobiti posao u dm

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:28
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti posao u dm putem portala za zapošljavanje

Kako dobiti posao u dm putem portala za zapošljavanje, kojih portala? Postoje brojni portali na internetu koji omogućavaju osobama koje traže posao da vrlo brzo dođu do informacije o otvorenim pozicijama. Također postoje i aplikacije koje prate internetske portale i unutar aplikacija objavljuju otvorene pozicije.

Navesti ćemo nekoliko najpoznatijih portala koji vam mogu pomoći kako dobiti posao u dm; LinkedIn, Moj Posao, Posao HR. Svaki od internetskih portala za zapošljavanje ima kriterije prema kojima možete sami pronaći otvorene pozicije u dm odabirom dm kao kompanije. Možete označiti dm kompaniju da pratite i time ćete dobivati obavijesti kada dm objavi oglas.

Svakako je najbolja opcija da se registrirate na portalu za zapošljavanje i otvorite svoj profil. U svom profilu ćete navesti veliku većinu detalja iz životopisa i time ćete potencijalnim pretragama iz dm olakšati da oni vas pronađu i pozovu vas na razgovor. Također vaš profil na internetskom portalu za zapošljavanje dostupan je i agentima koji su specijalizirani za traženje kadrova.

Kako dobiti posao u dm preko agencija za zapošljavanje

Kako dobiti posao u dm preko agencija za zapošljavanje? Što su agencije za zapošljavanje, engleski “Headhunter”? Sama riječ headhunter, lovac na glave govori da zapravo u tom slučaju agenti koji su specijalizirani za pronalaženje kadra pronalaze vas kao potencijalnog kandidata.

Mnoge kompanije koriste agencija za zapošljavanje naročito ako se radi o visoko pozicioniranim pozicijama gdje su potrebne dodatne provjere ovisno o kompleksnosti i stručnosti tražene pozicije. Također i dm kao i druge kompanije moguće da koristi agencije za zapošljavanje prilikom traženja rukovodećeg kadra.

Kako dobiti posao u dm preko headhuntera, moguće je na nekoliko načina. Sami ćete poslati svoj životopis i motivacijsko pismo u agencija za zapošljavanje i agencija će vas pozvati kada se otvori pozicija u dm prema vašim kvalifikacijama. Drugi način je da ste otvorili profil na stranicama koje se bave zapošljavanjem pa će vas agent kontaktirati jer vaš profil odgovara dm otvorenoj poziciji. Još jedan način je da iako niste nigdje objavili niti poslali svoj životopis da vas headhunter, agent kontaktira direktno iako ne tražite posao i ponudi vam otvorenu poziciju u dm.

Kako dobiti posao u dm preko online dm portala

Kako dobiti posao u dm preko online dm portal vrlo je jednostavno. Dm na svojim stranicama ima poseban dio koji se odnosi na zapošljavanje. Postoje dvije opcije prilikom prijave na dm online portalu.

Prva je da potražite otvorene pozicije koje je dm objavio na svojoj stranici. Možete odabrati da li tražite poziciju u distributivnim centrima ili u centrali. Distributivni centri se odnose na dm prodavaonice, a centrala na sjedište dm.

Druga opcija kako dobiti posao u dm je da pošaljete samoinicijativnu molbu za zapošljavanje koju će dm djelatnici zaduženi za kadrovska pitanja zaprimiti i ukoliko se ukaže prilika za radno mjesto prema vašim kvalifikacijama uzeti u obzir.

U oba slučaja potrebno je da pošaljete dokumentaciju koja uključuje životopis, motivacijsko pismo, svjedodžbe i eventualno fotografiju, koja nije obavezna. Potrudite se da napišete kvalitetan životopis i zanimljivo motivacijsko pismo jer upravo ova dva dokumenta će utjecati na izbor upravo vas i izdvojiti vas iz mnoštva. Svaki poslodavac želi biti siguran da zapošljava kvalitetne ljude koji su motivirani da pridonesu razvoju tvrtke i ujedno motivirani da grade svoju karijeru unutar dm dugoročno.

Tagovi:

Više članaka

Pozajmice do 5000 kuna

Pozajmice do 5000 kuna

Ukoliko vam hitno treba novac radi rješavanja kakvog financijskog problema, pozajmice do 5000 kuna bi mogle biti idealno rješenje za vas. Radi se o ne toliko velikom iznosu koji vam može

Pozajmice isplata isti dan

Pozajmice isplata isti dan

Ako ti se pojavi kakav iznenadni račun jer ti se auto pokvario ili se suočiš s nekom drugom financijskom krizom, možda će ti brzo zatrebati kakav dodatni novac ili gotovina da središ kra

Kako doći do novčane pozajmice

Kako doći do novčane pozajmice

Novčane pozajmice su odličan način kako da dođete do brzog izvora novca ili pak da se rješite duga. Ako se pitate kako doći do novčane pozajmice, moramo vas u samom startu obavijestiti da posto