Kako dobiti posao u dm

Kako dobiti posao u dm

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti posao u dm putem portala za zapošljavanje

Kako dobiti posao u dm putem portala za zapošljavanje, kojih portala? Postoje brojni portali na internetu koji omogućavaju osobama koje traže posao da vrlo brzo dođu do informacije o otvorenim pozicijama. Također postoje i aplikacije koje prate internetske portale i unutar aplikacija objavljuju otvorene pozicije.

Navesti ćemo nekoliko najpoznatijih portala koji vam mogu pomoći kako dobiti posao u dm; LinkedIn, Moj Posao, Posao HR. Svaki od internetskih portala za zapošljavanje ima kriterije prema kojima možete sami pronaći otvorene pozicije u dm odabirom dm kao kompanije. Možete označiti dm kompaniju da pratite i time ćete dobivati obavijesti kada dm objavi oglas.

Svakako je najbolja opcija da se registrirate na portalu za zapošljavanje i otvorite svoj profil. U svom profilu ćete navesti veliku većinu detalja iz životopisa i time ćete potencijalnim pretragama iz dm olakšati da oni vas pronađu i pozovu vas na razgovor. Također vaš profil na internetskom portalu za zapošljavanje dostupan je i agentima koji su specijalizirani za traženje kadrova.

Kako dobiti posao u dm preko agencija za zapošljavanje

Kako dobiti posao u dm preko agencija za zapošljavanje? Što su agencije za zapošljavanje, engleski “Headhunter”? Sama riječ headhunter, lovac na glave govori da zapravo u tom slučaju agenti koji su specijalizirani za pronalaženje kadra pronalaze vas kao potencijalnog kandidata.

Mnoge kompanije koriste agencija za zapošljavanje naročito ako se radi o visoko pozicioniranim pozicijama gdje su potrebne dodatne provjere ovisno o kompleksnosti i stručnosti tražene pozicije. Također i dm kao i druge kompanije moguće da koristi agencije za zapošljavanje prilikom traženja rukovodećeg kadra.

Kako dobiti posao u dm preko headhuntera, moguće je na nekoliko načina. Sami ćete poslati svoj životopis i motivacijsko pismo u agencija za zapošljavanje i agencija će vas pozvati kada se otvori pozicija u dm prema vašim kvalifikacijama. Drugi način je da ste otvorili profil na stranicama koje se bave zapošljavanjem pa će vas agent kontaktirati jer vaš profil odgovara dm otvorenoj poziciji. Još jedan način je da iako niste nigdje objavili niti poslali svoj životopis da vas headhunter, agent kontaktira direktno iako ne tražite posao i ponudi vam otvorenu poziciju u dm.

Kako dobiti posao u dm preko online dm portala

Kako dobiti posao u dm preko online dm portal vrlo je jednostavno. Dm na svojim stranicama ima poseban dio koji se odnosi na zapošljavanje. Postoje dvije opcije prilikom prijave na dm online portalu.

Prva je da potražite otvorene pozicije koje je dm objavio na svojoj stranici. Možete odabrati da li tražite poziciju u distributivnim centrima ili u centrali. Distributivni centri se odnose na dm prodavaonice, a centrala na sjedište dm.

Druga opcija kako dobiti posao u dm je da pošaljete samoinicijativnu molbu za zapošljavanje koju će dm djelatnici zaduženi za kadrovska pitanja zaprimiti i ukoliko se ukaže prilika za radno mjesto prema vašim kvalifikacijama uzeti u obzir.

U oba slučaja potrebno je da pošaljete dokumentaciju koja uključuje životopis, motivacijsko pismo, svjedodžbe i eventualno fotografiju, koja nije obavezna. Potrudite se da napišete kvalitetan životopis i zanimljivo motivacijsko pismo jer upravo ova dva dokumenta će utjecati na izbor upravo vas i izdvojiti vas iz mnoštva. Svaki poslodavac želi biti siguran da zapošljava kvalitetne ljude koji su motivirani da pridonesu razvoju tvrtke i ujedno motivirani da grade svoju karijeru unutar dm dugoročno.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i