Kako doći do novca

Kako doći do novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nekoliko načina kako doći do novca preko interneta

Obilježje kapitalizma je konstantna i vječna utrka za novcem i zaradom. Konzumerističko društvo nameće nam visoke zahtjeve potrošnje, a rastuća stopa inflacije koju ne prati porast redovite plaće također su otegotna okolnost. Kao sudionik tržišta u takvim prilikama javlja se situacija gdje redovita plaća više nije dovoljna te porast cijena i troškova života sili čovjeka da pronađe dodatne izvore prihoda. U nastavku ćemo stoga objasniti kako doći do novca putem dodatne zarade te kako da si pojačate vaš budžet. Ako je vaš redovan posao zahtjevan i ne ostavlja vam puno slobodnog vremena te bi vam idealni posao bio onaj koji možete modulirati prema vlastitom slobodnom vremenu, poslovni putem interneta su idealno mjesto za to. Naime nema boljeg načina kako doći do novca nego koristiti moć interneta. S malim do nikakvim ulaganjima možete doći do velikih prihoda. Jedan od načina je npr pisanje bloga o temi koja vas zanima. Početak može biti težak, ali jednom kada dobijete bazu čitatelja, prihodi od reklama na vašem blogu mogu biti veliki.

Kako doći do novca brzo i jednostavno

Ukoliko traženje dodatnog posla nije opcija, postoje drugi načini kako doći do novca. Katkada traženje novog posla zahtijeva puno vremena, a novčane obveze nam mogu ne dozvoljavati takvo dodatno vrijeme. U tom slučaju, brzi zajam je praktičnije rješenje. Brzi zajam omogućuje da već idućeg dana imate potrebni iznos na računu. Naravno, u tom slučaju je riječ o online zajmovima i to na male i srednje iznose. Ukoliko vas zanima kako doći do novca brzo i jednostavno koristeći brzi zajam, sve što trebate napraviti jest na internetu pronaći pouzdanog online zajmodavca te ispuniti potrebne podatke poput osobnih podataka, broja tekućeg računa i eventualno preslike osobne iskaznice. Zatim morate odabrati iznos zajma koji vam treba te u kratkom roku taj iznos može biti na vašem računu. Iako ste u tom slučaju vjerojatno u hitnom stanju i potreban vam je novac odmah, uzmite toliko vremena i proučite sve ugovorne obveze za ugovor o kreditu te se po mogućnosti savjetujte sa stručnjakom.

Kako doći do novca putem dodatnih poslova

Neke osobe pak ni u kom slučaju ne žele uzimati zajam. Strah ih je zajma i preuzimanja te novčane obveze te ih zanimaju drugi načini kako doći do novca. Oni su voljni više raditi i uložiti više svog osobnog vremena kako bi pojačali svoj budžet. U tom slučaju, ovaj tekst je za vas. U nastavku ćemo reći kako doći do novca putem dodatnih poslova. Npr. ako vam jako dobro ide matematika, fizika, ili pak engleski, dobar izvor zarade je davanje poduka za učenike osnovne ili čak srednje škole, ovisno o vašem znanju. Poduke se dobro plaćaju te u svega sat vremena poduka dnevno možete dobro pojačati svoj budžet. Ako ne posjedujete takvo znanje te bi radije imali posao koji je lakši i ne zahtijeva toliki angažman, možete čuvati djecu. Naime, posao dadiljanja poprilično je tražen a sve što trebate jest doći u stan ili kuću, pripaziti na djecu i odmarati.

Tagovi:

Više članaka

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Kada govorimo o osnovnim kriterijima za dobivanje online pozajmice, prvo je bitno razumjeti da su online pozajmice postale popularne zbog svoje brzine i jednostavnosti procesa. No, unatoč tome, postoj

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Kada razmišljate o kupnji nekretnine, jedan od ključnih koraka je razumijevanje različitih vrsta zajmova koji su vam dostupni. Zajmovi za kupnju nekretnine dolaze u mnogim oblicima i svaki od njih ima