Kako instalirati google na Huawei

Kako instalirati google na Huawei

Saznajte kako instalirati Google na Huawei!

U zadnjih pet godina, Huawei mobiteli su postali jedno od najpopularnijih mobitela na današnjem svjetskom tržištu. Zbog njihovog privlačnog izgleda, vrhunske kamere te brzog i izdržljivog sustava nije ni čudo da su postali česti izbor kod potrošača prilikom kupovine mobitela. No, od nedavno noviji Huawei modeli mobitela više ne podržavaju Google servis te se bazira na svojem vlastitom ekosustavu pod nazivom Huawei Mobile Services ili skraćeno HMS. Stoga se mnogo ljudi koji su kupili zadnje modele poput P40 pitaju kako instalirati Google na Huawei mobitel. Iako Huawei više ne podržava njihov sustav, ne znači da ne možete i dalje imati njihove aplikacije na svojim Huawei mobitelima. Kroz nastavak ovoga članka ćemo vam dati dublji i bolji uvid u tome kako instalirati Google na Huawei mobitel kroz jednostavni postupak koji neće zahtjevati astistenciju vrhunskog stručnjaka. Nema potrebe da promijenite svoj najdraži Huawei mobitel za drugi jer sada ćete moći saznati kako imati Google na svome mobitelu!

Kako instalirati Google na Huawei mobitel sada!

Ukoliko trenutno koristite Huawei mobitel, onda ste duboko upoznati s problemom koji njihovi zadnji modeli imaju. Naime, još od svibnja 2019. godine je došlo problema zbog američke politike gospodarske zabrane određenih proizvoda iz Kine, te tako novi modeli Huawei mobitela više ne podržavaju Google servis. Ovo se ne odnosi na prethodne modele koji su izišli prethodnih godina, te samo zadnji modeli poput P40 i P40 Pro će funkcionirati bez Google sustava. Za korisnike ovih modela to znači da svoje aplikacije neće više preuzimati preko Google Play trgovine, već preko Huawei inačice, a to vam je AppGallery. Kako instalirati Google na Huawei nije nimalo teško, jer u njihovoj aplikaciji AppGalleery možete pronaći gotovo sve Google aplikacije koje bi vam mogli zatrebati poput Google mapa, pretraživač, disk, gmail i slično. Njihova aplikacija radi kao i Google inačica, te jednostavno možete pronaći sve svoje najdraže aplikacije koje vam trebaju na vašemu mobitelu! Kako instalirati Google na Huawei zadnje modele se ne mora činiti nemogućim, jer oni vam i dalje nude mogućnost da ih lako i jednostavno instalirate na svojem mobitelu!

Kako instalirati Google na Huawei je moguće!

Iako Huawei trgovina s aplikacijama nudi pregršt raznih aplikacija, postoje određene aplikacije koje trenutno nema u svojoj ponudi, kao što su to one od Facebook kompanije. No, to ne znači da ne možete pronaći trik kako da ga ipak postavite na svoj mobitel, te ujedno kako instalirati Google na Huawei mobitel. Odlična značajka kod Huawei mobitela je što vam nude opciju Phone Clone preko kojeg možete prenijeti sve svoje podatke, datoteke i aplikacije sa starog mobitela na vaš novi, Huawei mobitel. Na taj način ćete moći prenijeti sve svoje aplikacije, uključujući i one koje trenutno Huawei AppGallery ne nudi trenutno, te tako nastaviti dalje koristiti svoje najdraže aplikacije na mobitelu. Ovo je odlična opcija za sve koji žele znati kako instalirati Google na Huawei mobitel jednostavno i efikasno, bez da morate gubiti svoje živce. Više se ne morate osjećati zakinutim zato jer vaš Huawei mobitel više ne podržava Google servis, jer kroz ove trikove možete imati sve bitne aplikacije na jednom mjestu!

Tagovi:

Više članaka

Vpn za iphone

Vpn za iphone

Vpn za iPhone je jednostavna aplikacija koja vam omogućuje sigurno i privatno surfanje na internetu. Korištenje Vpn-a na iPhoneu je vrlo jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje. Prvo što tre

Što je optimizacija stope konverzije (CRO)?

Što je optimizacija stope konverzije (CRO)?

Optimizacija stope konverzije (CRO) ima svrhu pomaganja modernim poduzećima u svom online poslovanju. Cilj je imati funkcionalnu web stranicu koja poboljšava mogućnost stvaranja novih i potenci