Kako pokrenuti vlastiti posao

Kako pokrenuti vlastiti posao

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 30.01.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako pokrenuti vlastiti posao od doma

Ne možete naći posao pa ste počeli razmišljati i o vlastitom poslu? Sviđa vam se ideja o pokretanju posla od doma, ali ne znate kako pokrenuti vlastiti posao od doma? Ovaj tekst je stvoren za vas jer će vam dati sve informacije o tome kako pokrenuti vlastiti posao od doma. Otvaranje posla od doma može u vama pobuditi veliki zanos i entuzijazam. Isto tako osnivanje posla od doma može vam omogućiti fleksibilnost radnog vremena, odnosno da lakše balansirate poslovno i privatno vrijeme.

No, proces otvaranja posla od doma nije brz i jednostavan. Zahtjeva predanost i puno razumijevanja o poslu koji želite pokrenuti. Kako bi vaš posao od doma bio na stabilnim temeljima i obećavajućim izgledima za zaradu, morat ćete izradit odličan plan.

Razmislite o svojim talentima, tj. u čemu ste jako dobri i da li to možete iskoristiti u svom poslu. Izdvojite vještine u kojima raspolažete, a mjerodavne su za vaš posao. Nakon toga razradite svoju poslovnu ideju i čime se konkretno želite baviti. Definirajte željenu zaradu od vašeg posla i kako želite da se vaš posao razvija kroz određeno razdoblje. Isto tako istražite tržište i konkurenciju. Kada sve navedeno obavite, jednostavno krenite i imajte povjerenja u sebe i svoju ideju.

Kako pokrenuti vlastiti posao online

Postoji niz koraka koji će vam pomoći u nedoumicama o tome kako pokrenuti vlastiti posao online. U ovome tekstu izdvojeni su najvažniji. Na vama je da ih slijedite ukoliko želite znati kako pokrenuti vlastiti posao online. Prvo, istražite tržište i vidite kakve su potrebe ljudi. Istražite koji se problemi javljaju u svakodnevno životu ljudi i razmislite kako ih riješiti.

Na taj način možete dobiti ideju o vlastitom poslu putem online-a. Istražite i svoje potencijalne konkurente i vidite koji su njihovi nedostatci, ali i prednosti. Nakon što ste odlučili čime se želite baviti, morat se približiti potencijalnim korisnicima vašeg poslovanja. Probudite im zanimanje interesantnim nazivom ili logom. Opišite problem koji vaš proizvod rješava. Nudite snažno jamstvo za svoj proizvod i prikažite pozitivne komentare osoba koje su koristile vaš proizvod.

Kako bi vaš online posao imao izgleda za uspjehom, potrudite se oko izrade i dizajne svoje web stranice. Vaša web stranica predstavlja prvi kontakt potencijalnih korisnika sa vašim poslom i proizvodom. Ono što je također bitno je to da budete maksimalno stručni i odgovorni u obavljanju svog posla.

Kako pokrenuti vlastiti posao bez vlastitog kapitala

Želite pokrenuti vlastiti posao, ali nemate nikakvih vlastitih novčanih sredstava? Ne brinite, postoje načini kako pokrenuti vlastiti posao bez vlastitog kapitala. Prvo što trebate je razraditi svoju poslovnu ideju i vidjeti što vam je sve neophodno za normalno poslovanje.

Napravite popis neophodnih stvari za vaš posao, a zatim istražite besplatne alternative na internetu. To može potrajati, ali će vam uštedjeti novčana sredstva u budućnosti. Ukoliko ne uspijete pronaći za sve stvari besplatne alternative, za ostatak posudite novac od prijatelja ili rodbine. Naime, ne tražite milostinju, već privremenu pomoć za vaš posao. No, bitno je da tražite onoliko koliko možete vratiti u određenom periodu. Ne posuđujte količinu novca koju ne možete nikada vratiti.

Ako vas prijatelji i rodbina odbiju, ne očajavajte. Uvijek možete zatražiti kredit u banci za svoje poslovanje. Ukoliko banka prepozna vašu poslovno ideju kao ostvarivu, vrlo vjerojatno će vam dati kredit, ali uz određena jamstva. Isto tako možete prijaviti svoju poslovnu ideju na razne europske fondove koji potiču razvijanje privatnog sektora. Ukoliko postoji u vašem mjestu stanovanja poslovni inkubator, otiđite do njih i raspitajte se dodatno o tome kako pokrenuti vlastiti posao bez vlastitog kapitala.

Tagovi:

Više članaka

Je li vrijeme da prodate svoj dom?

Je li vrijeme da prodate svoj dom?

Ukoliko već dugi niz godina živite na istoj adresi, vjerojatno ste se pitali je li možda vrijeme da prodate svoj dom. To je pitanje koje svakome tko živi već preko 5,10 ili čak 20 godina na istom mjes

Iznajmiti ili kupiti stan? Što je bolje

Iznajmiti ili kupiti stan? Što je bolje

Svakome od nas je san kupiti si svoj vlastiti stan odnosno svoj dom u kojemu ćete živjeti narednih godina svoga života. No, kupovina stana je veliki pothvat, jer to ipak zahtjeva veliko financijsko iz