Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika i vratiti se u stvarnost?

Ponekad u životu nas snađu nekakva drukčija razmišljanja. Kroz godine nakupi se puno odgovornosti koje smo preuzeli, no nekad se i mi želimo opet osjećati bezbrižno i kompletno slobodno. Tada se i događaju ljubavnici i afere, a osjećaj koji imamo kad smo s ljubavnikom ili ljubavnicom je kao mali balončić izoliran od realnosti. Ipak, neki od nas se otrijezne i shvate da to nije ispravno. Ako i Vi prolazite kroz tako nešto i zanima Vas kako zaboraviti ljubavnika onda postoji par stvari koje možete poduzeti. Osobni kontakti s tom osobom su svakako van te liste. Ponovo viđanje samo će Vas podsjetiti na osjećaje koje se tada imali. Umjesto toga, probajte naći neke drukčije zanimacije. Kako zaboraviti ljubavnika? Okrenite novu stranicu u životu, okružite se prijateljima i obitelji i započnite neki novi hobi – skrenite misli s prošlosti i koncentrirajte se na svoj idući korak. Povratak u razmišljanja o ljubavniku neće Vam pomoći.

Kako zaboraviti ljubavnika i ponovo zavoljeti svoju obitelj?

Neki u ljubavniku ne upražnjavaju samo fizičke potrebe, već se i time udaljavaju od obitelji koje im je preko glave. Ukoliko ste odlučili zaboraviti na svoju aferu i vratiti se doma, kako zaboraviti ljubavnika i ponovo se posvetiti djeci i bračnom drugu? Morate se sjetiti zbog čega ste iz prve zavoljeli tu osobu te pronaći nadu da ponovo možete izgraditi nešto s Vašom boljom polovicom. Provedite više vremena s djecom i stvorite neko vrijeme kada imate baš obiteljsko druženje. To mogu biti društvene igre, izleti ili nešto treće – Vi znate najbolje što voli Vaša obitelj stoga razmišljajte u tom smjeru. Kako zaboraviti ljubavnika? Najbolje je pronaći neki novi interes i zanimaciju kako bismo skrenuli misli s tih pitanja i posvetili se toj novoj aktivnosti. To može biti sport, može biti usavšavanje nove vještine ili nešto treće. Bitno je da se okupirate nečim i misli preusmjerite na nešto konstruktivno i pozitivno.

Kako zaboraviti ljubavnika? Vrijeme liječi sve rane!

Da, znamo – malo ofucan izraz, ali to jest istina. Dan po dan, bit će lakše i realnije. Vaš novi život preuzet će glavnu ulogu u Vašim mislima, a sve manje ćete misliti na starog ljubavnika. Kako zaboraviti ljubavnika nekad nije lako, morate pustiti vremenu da zacijeli rane. U međuvremenu sve što možete napraviti je preusmjeriti misli na nešto drugo. Morate biti jaki i ustat se i dalje svaki dan iz kreveta i svakim danom će to biti sve lakše. Nema velike filozofije! Kako zaboraviti ljubavnika? Pusti vremenu da odradi svoje. Shvati da je to vrijeme iza tebe i posveti se vremenu u kojem si sada – ljubavnik nije jedina stvar koju ste voljeli, a i kolike godine ste živjeli bez njega? Vratite se u svoju stvarnost i izgradite ju na nov način, i to onako kako Vi želite. Nema potrebe za žaljenjem, život je ipak pred Vama, a ljubavnik je iza Vas.

Tagovi:

Više članaka