Koliko se čeka kreditna kartica

Koliko se čeka kreditna kartica

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:46
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko se čeka kreditna kartica i kako je dobiti

Koliko se čeka kreditna kartica i kako je dobiti ovisi danas o uvjetima koje banke u svojim pravilnicima određuju. Što je zapravo kreditna kartica? Sam naziv kreditna znači da vas banka ili kartična tvrtka na neki način kreditira, odnosno omogućava vam da potrošite unaprijed neka novčana sredstva koja nemate na računu.

O tome koliko se čeka kreditna kartica ovisi i visina primanja koja imate, te da li u banci od koje tražite kreditnu karticu imate otvoren tekući račun i redovita primanja na tekući račun. Dakle, ako u matičnoj banci imate otvoren tekući račun i na njega dobivate redovita primanja, banka ima uvid u vaše financije i vrlo brzo, ponekad u svega par dana će vam odobriti izdavanje kreditne kartice.

Međutim, ukoliko tražite kreditnu karticu od druge banke u kojoj nemate redovita primanja ili tražite kreditnu karticu od kartične tvrtke postupak bi mogao biti malo duži. Vrlo vjerojatno će vas ta druga banka tražiti potvrdu o primanjima ili prosjek primanja zadnja tri do šest mjeseci. Isto je sa kartičnim tvrtkama, naravno da to rade kako bi prvenstveno sebe osigurali da ste u stanju plaćati troškove koje ćete na kreditnoj kartici potrošiti.

Koliko se čeka kreditna kartica i koji su uvjeti

Danas svaka banka omogućuje svim korisnicima da zatraže kreditnu karticu koristeći se online uslugama, pa i to može utjecati na period koliko se čeka kreditna kartica. Na stranici banke naći ćete formular koji trebate ispuniti. Uobičajeno je da ćete u tom formularu dati svoje osobne podatke, ime i prezime, adresu, broj telefona, visinu primanja ukoliko u toj banci nemate otvoren tekući račun.

Koliko se čeka kreditna kartica kada zadovoljavate sve uvjete koje je banka propisala ovisi o samom odobravanju koje može biti za dan dva ili malo duže.

Banka vam može ponuditi i neke dodatne uvjete kao što su naprijer ORYX ili HAK asistencija, vaša suglasnost da u slučaju zloupotrebe kartice u vaše ime prijavi policiji zlouporabu, mogućnost police putnog osiguranja.

Ujedno ćete dogovorit da li želite osnovnu ili revolving kreditnu kartice. Visinu odobrenog kreditnog limita banka će vam predložiti ovisno o visini vaših primanja, što vi možete prihvatiti ili tražiti manji limit potrošnje. Vaša je odluka koliki limit želite jer na kraju troškove plaćate vi koje ste napravili.

Koliko se čeka kreditna kartica vrste, osnovna ili revolving

Banke danas na tržištu nude različite vrste kreditnih kartica i o tome koju kreditnu karticu tražite i ovisi koliko se čeka kreditna kartica. Možete zatražiti osnovnu kreditnu karticu ali i revolving kreditnu karticu.

Koliko se čeka kreditna kartica koja je osnovna ili koliko se čeka revolving kreditna kartica ovisi o samoj banci koja mora donijeti odluku o kreditiranju. Svaka banka će procijeniti rizik koji ima izdavajući vam bilo koji oblik kreditne kartice.

Danas zapravo i nema puno razlike između osnovne i revolving kreditne kartice. Kod osnovne kreditne kartice plaćate račune slijedeći mjesec koliko ste prethodni mjesec sredstava potrošili. Ukoliko se odlučite za revolving karticu, plaćate minimalni iznos troškova u postotku ili nominalnom minimalnom iznosu prema visini troškova koje ste napravili prethodni mjesec. Na taj način vas banka kreditira uz određene ugovorene kamate do visine unaprijed odobrenog limita. Naravno, ne možete trošiti karticu i kupovati unedogled, već samo do visine kredita.

Tagovi:

Više članaka

Je li vrijeme da prodate svoj dom?

Je li vrijeme da prodate svoj dom?

Ukoliko već dugi niz godina živite na istoj adresi, vjerojatno ste se pitali je li možda vrijeme da prodate svoj dom. To je pitanje koje svakome tko živi već preko 5,10 ili čak 20 godina na istom mjes

Iznajmiti ili kupiti stan? Što je bolje

Iznajmiti ili kupiti stan? Što je bolje

Svakome od nas je san kupiti si svoj vlastiti stan odnosno svoj dom u kojemu ćete živjeti narednih godina svoga života. No, kupovina stana je veliki pothvat, jer to ipak zahtjeva veliko financijsko iz