Krediti na kartice

Krediti na kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:28
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na kartice, razlika između odobrenog minusa, kupovine kreditnom karticom i kredita na karticu

U financijski teškim razdobljima ljudi se snalaze kako znaju i umiju, često sve kupuju na kartice, pa imaju lažan dojam da ne troše novac i tako upadnu u zamku neželjenih dugovanja banci. Ako imaju odobreni minus, zaborave da to nije besplatan novac, a na kraju plate kamate veće od kamata na kredit. Ako naprave prekoračenje po prešutnom minusu, kamate su još veće. Kupovanje na kreditne kartice ima neke elemente kredita zbog odgode plaćanja i otplate kupljene robe na rate, ali to često isto ispadne preskupo, a najvažnije je da to nije gotovina, koju hitno trebate. Krediti na kartice, razlika između odobrenog minusa, kupovine kreditnom karticom i kredita na karticu su prilično velike u kamatama i kupovine karticama vam čine lakšu kupovinu roba na rate, ali vama treba gotovina. Ne pomaže čak ni ako imate odobreno prekoračenje, ako trebate veći iznos gotovine odmah. Krediti na kartice kod nebankarskih kreditnih kuća vam osiguravaju onoliko gotovine koliko trenutno trebate.

Krediti na kartice, nekontrolirano trošenje i gotovina odmah

Još nije u svijesti potrošača da je kartica upotrebljiva dok imate pokriće na računu i da svako prekoračenje limita košta. I odobreni i prešutni minus skupo koštaju korisnike, a prekoračenja su preskupa, jer u matematičku jednadžbu uvode zatezne kamate, ovrhe i blokade računa. Krediti na kartice, nekontrolirano trošenje i gotovina odmah, zapravo, brzi gotovinski kredit na kartice je mnoge korisnike “izliječio” od nekontroliranog kompulzivnog kupovanja karticama. Mnoge građane je upravo kontinuirano kupovanje karticama i dovelo do točke kada hitno trebaju gotovinu da pozatvaraju sve minuse i spase svoje račune od blokada. Plaćanje karticama stvara iluziju da je to stvarno kupovina bez novca, no, to je opasna zamka. Krediti na kartice su često isplativiji od kupovina na rate, a možete iz kredita rješavati više različitih dugovanja. Ako ste u dugovima na sve strane, to je i jedini način da iz jednog izvora podmirite sva dugovanja koja su vas snašla i posve zarobila.

Krediti na kartice se odobravaju jedino online putem, a isplata je odmah

U ekonomski trusnim vremenima je najteže doći do gotovine. U financijski kriznim vremenima banke pooštravaju svoju kreditnu politiku, pa se građani snalaze kako znaju i umiju. Krediti na kartice se odobravaju jedino online putem, a isplata je odmah, a online kreditiranje kod nebankarskih kreditnih kuća je vrlo povoljno, jednostavno i brzo. Nema bankarskih peripetija, crnih lista, hroka, papirologije, ovjera i provjera, žigova i potpisa, jamaca i sudužnika, sve se od zahtjeva za brzi zajam do odobrenja i isplate na vaš tekući račun odvija online putem i sve je gotovo za 15 minuta, a ako prvi put posuđujete online gotovinu imate pravo i na beskamatnu pozajmicu na 30 dana. Bekamatni zajam vam jamči da vraćate onoliko koliko ste posudili bez ikakvih troškova po zajmu. Krediti na kartice se odobravaju ljudima koji moraju samo zatvoriti minuse po tekućem računu, ali onima koji možda trebaju veći iznos. Ako trebate veći kredit uz uključeno osiguranje ga možete dobiti.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i