Lombardni kredit

Lombardni kredit

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:49
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je lombardni kredit

Lombardni kredit je jedan od najstarijih tipova kredita, a svoje korijenje vuče iz istoimene talijanske pokrajine Lombardije. Kredit se temelji na principu zaloga svih pokretnih vrijednosti, pod čime se ubraraju nakit, zlato, umjetnina, kovanice, svi vrijednosti papir, pa tako i oročena štednja i osiguranje. Osim što lombardni kredit nude banke, ujedno ih nude i odobravaju ostale financijske ustanove, poput zalagonica, financijskih grupa te i kreditne kuće. Ovaj tip kredita je veoma jednostavan za ugovaranje, te je veoma povoljan, zbog čega mnogi ljudi se upravo odlučuju za ovakav brzi kredit. Kroz ovaj način možete veoma brzo doći do novca bez da morate nepotrebnio dugo čekati negdje u redu. Većina nas kada senađe u nezgodnoj situaciji gdje vam pod hitno treba novvac, ne želitee puno razmišljati i gubiti na vremenu, pa zato svatko traži za najboljim načinom kako da se brzo dokopate do novca, a kroz ovaj brzi kredit moći ćete već unutar 24 sata si osigurati potrebni novac.

Lombardni kredit je dostupan i preko interneta

Svaka kredtina i financijska ustanova u svojoj ponudi kredita nudi i lombardni kredit. To je klasični tipa kredita koji već dugi niz godina postoji na tržištu i bazira na jednostavnom zalogu pokretne vrijednosti u zamjenu za novac, koji potom kroz određeni vremenski rok vratite i s time dobite natrag što ste stavili pod zalog. Zato su mnogobrojne kreditne kuće uvele u svoju ponudu lombardni kredit kako bi mogli ljudima ponuditi i druge varijante kako da sigurno i brzo dođu do kredita kada im je to najpotrebnije. Na ovaj način, nije niti bitno kakav je vaš trenutni kredibilitet, te na kakvom ugovoru ste zaposleni kod svojeg poslodavca, jer ovdje vam omogućuju da dođete do garantiranog kredita bez ikakve greške! Uz brzi proces ugovaranja te minimalnu dokumentaciju si možete osigurati novce za čaš posla, i to bez da ste morali napustiti svoja četiri zide! tako možete doći do nmovca bilo kada i bilo gdje!

Brza isplata novca za lombardni kredit

Proces ugovaranja kredita nije nikada bio jednostavniji nego što je to upravo sada! Svoj lombardni kredit možete zatražiti i dobiti već sada kroz ispunjavanje veoma jednostavnog obrasca koji se nalazi na web stranici od kreditne kuće. Sve što je potrebno da napravite je da jednostavno odaberete iznos i rok otplate kredita koji je vama potreban, te naposljetku ispunite sva obavezna polja u obrascu s vašim osobnim podacima, te navedete što stavljate kao zalog i koja je njegova vrijednost. Čim ste to sve napravili, onda trebate im dostaviti skenove potrebnim dokumenata koji se traže za lombardni kredit. Kada ste sve ove korake napravili i uspješno ste im poslali svoj zahtjev, iz kreditne kuće će vas u što kraćem roku kontaktirati te vas obavijestiti o ishodu vašeg zahtjeva, te će se novac na vaš račun isplatiti odmah po uspješnom odobrenju. Ovaj način poslovanja je veoma praktičan, posebice u ovim nepredividim vremenima kada se iznenadni troškovi mogu dogoditi u bilo kojem trenutku.

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i