Novčane pozajmice bez hipoteke

Novčane pozajmice bez hipoteke

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez hipoteke za svakoga

Osiguranje kredita nerijetko predstavlja otegotnu okolnost za korisnika kredita jer otežava njegovu pravnu poziciju. Osim toga, to zahtjeva više papirologije i sporije sklapanje ugovora o kreditu. Što ako vam kažemo da tomu više ne mora biti slučaj? Na tržištu postoje novčane pozajmice bez hipoteke koje omogućuju brže i jednostavnije ishođenje kredita. Ako vam je stalo do kredita bez nuđenja jamstva ili hipoteke, novčane pozajmice bez hipoteke mogu biti upravo to što tražite. Postoje različiti krediti za koje nije potrebno osiguranje, putem kojih se možete financirati vi kao fizička osoba ili kao pravna osoba, tj. tvrtka koja želi povećati svoju likvidnost. Znate li uopće što su krediti koji ne zahtijevaju osiguranje? To je ona vrsta kredita u kojima korisnik kredita uzima određeni kredit bez da za to daje nekakav instrument osiguranja tražbine, bilo da je to jamac, hipoteka, bjanko zadužnica ili sl. Drugim riječima, takav neosigurani kredit odnosi se na veći rizik za zajmodavca koji takav rizik voljno preuzima.

Ugovorite novčane pozajmice bez hipoteke ako pokrećete svoj biznis

Kao što znamo, jedna od glavnih ako ne i najvažnijih preduvjeta za uspješno pokretanje biznisa jest što veći novčani kapital. Ako želite dobiti takav novčani kapital putem redovnih kreditnih linija, npr. banaka, banka će vas vjerojatno tražiti da ponudite kakvo osiguranje takvog duga, poput hipoteke npr. S obzirom na to da tek pokrećete svoju poduzetničku priču, pretpostavljamo da takvo osiguranje nemate. Što više, sve više firmi temelji svoje poslovanje upravo na nematerijalnoj imovini, kao npr. računalna ili konzultantska tvrtka kojoj je za poslovanje dovoljan unajmljen ured i vlastito računalo. U tom slučaju, dobro bi vam poslužile novčane pozajmice bez hipoteke. Upravo u takvom slučaju nije potrebno ponuditi nekretninu kao osiguranje kredita, već isti kredit možete dobiti bez davanja u hipoteku nekretnine. Takve novčane pozajmice bez hipoteke svakako zvuče primamljivo ali trebate pristupiti s oprezom. Točnije, morate dobro provjeriti o kakvom zajmodavcu se radi. Točnije, provjeriti možete li vjerovati takvom zajmodavcu te imali li ili ne uredno poslovanje.

Gdje se mogu ugovoriti novčane pozajmice bez hipoteke?

Ako vas zanima sve prethodno navedeno vjerojatno se pitate gdje možete ugovoriti takve novčane pozajmice bez hipoteke. Takve pozajmice se još zovu i brze pozajmice. Takve brze pozajmice možete ugovoriti brzo i jednostavno putem interneta iz udobnosti vlastitog doma uz pomoć par klikova. Zajmodavci obično zahtijevaju osiguranje kredita i prava je rijetkost naći zajmodavca koji takva osiguranja ne traži. Zauzvrat, takav kredit bi vam mogao biti skuplji, tj. imati veću kamatnu stopu. Stoga, svakako vodite računa o kamatnoj stopi i svim drugim ugovornim obvezama koje preuzimate ako se odlučite za novčane pozajmice bez hipoteke. Brze pozajmice iako su primamljive zbog brzine sklapanja takvog ugovora, to ne bi trebalo voditi do neopreznog i brzopletog sklapanja ugovora, već promišljenog i informiranog pristanka. Ako su ugovorne obveze koje preuzimate povoljne i ako ne morate dati hipoteku kao osiguranje, te ako kamatna stopa nije visoka, čestitamo, upravo ste sklopili po vas jako povoljan kredit!

Tagovi:

Više članaka

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Koji su uvjeti za dobivanje online pozajmice?

Kada govorimo o osnovnim kriterijima za dobivanje online pozajmice, prvo je bitno razumjeti da su online pozajmice postale popularne zbog svoje brzine i jednostavnosti procesa. No, unatoč tome, postoj

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Zajmovi za kupnju nekretnine: Što trebate znati

Kada razmišljate o kupnji nekretnine, jedan od ključnih koraka je razumijevanje različitih vrsta zajmova koji su vam dostupni. Zajmovi za kupnju nekretnine dolaze u mnogim oblicima i svaki od njih ima