Potrošački krediti

Potrošački krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:49
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su potrošački krediti?

Svatko of nas ima neke svoje ideje koje biste rado htjeli realizirati razne svoje ideje i planove, no nemate kod sebe dovoljna novca kako biste to mogli i ostvariti. Ali to nužno ne znači da morate odustati od toga, jer uz potrošački krediti ssvi su vaši snovi ostvarivi. Od kada su se na našemu tržištu pojavili online krediti koje nude novootvorene kreditne kuće, od onda građani mogu puno lakše, ali i brže, doči do kredita kada god im se pojavi potreba za njima. Jedno od atraktivnijih kredita koje kreditne kuče nude svojim klijentima su zasigurno potrošački krediti. Prednost kod ovakvog tipa kredita leži u tome što on omogućava klijentu da troši novce kako god on to želi bez da mora prethodno navesti svrhu korištenja bankaru, što mu omogućava fleksibilnost, te i privatnosti. Na ovaj način moći ćete napokon pretočiti sve vaše ideje i planove u stvarnost, te napokon malo odahnuti i uživatu u životu.

Gdje se mogu dobiti potrošački krediti?

Prije su krediti bili dostupni za ugovaranje samo u bankama i eventulano kod posebnih financijskih grupa, no danas je bankarsko tržište razvijenije nego ikada prije, pa tako su se osnovale posebne kreditne kjuće čije se poslovanje primarno bazira na internetu. Putem njihove stranice moći ćete istražiti bogatu ponudu kredita koje su prilagođene u potpunosti po vašim potrebama i mnogućnostima. Tako možete pronaći kredite odnosno zajmove koje se mogu na kratki rok i maali iznos ugovoriti, te isto tako možete pronaći potrošački krediti. Potrošački krediti su posebni krediti koji se mogu u razne namjene primjeniti bez da morate unaprije o tome obavijestiti kreditnu kuću. Njihov kredit je ujedno tako dostupan za sve građane, bez obzira na kojom ste ugovoru i plaći zaposleni kod svojeg poslodavca. Isto tako, potrošački kredit dolazi po veoma povoljnim uvjetima, čime omogućavaju mnogobrojnim građanima da si priušte ovaj posebni kredit i s njime ostvare razne svoje želje.

Kako se ugovaraju potrošački krediti?

Potrošački krediti se jako jednostavno ugovaraju jer zahvaljujući naprednom razvoju u modernoj tehnologiji. Putem web stranice od kreditne kuće moći ćete odmah na prvoj njihovoj stranici pronaći prijavni obrazac kojeg trebate ispuniti sa svojim osobnim podacima koji se tamo traže. No, prije toga trebate odabrati iznos kredita koji želite ugovoriti, te isto tako je poteebno da odredite vremenski rok otplate za spomenuti kredit. Kada ste ove dvije stavke rijepšili, možete onda uz ispunjeni obrazac priložiti preslike potebnih dokumenta, štom je u ovom slučaju za potrošački krediti samo osobna karta i kartica od tekućeg računa. Kada ste sve ove korake riješili te poslali svu potrebnu dokumentaciju skupam sa prijavom, možete onda u skorom roku oečkivati od kreditne kuće odgovor u vezi ishgoda vašeg zahtjeva i odobrenja. Kreditna kuča, čim vam odobri, odmah će vam isplatiti cijeli iznso kredita na vaš navedeni kredit. Stoga, ako se ikada nađete u potrebi za dodatnim novcem, ovaj kredit je za vas!

Tagovi:

Više članaka

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako dobiti zajam za kupnju automobila?

Prvi korak u procesu dobivanja zajma za kupnju automobila jest procjena vaših financijskih mogućnosti. Prije nego što se odlučite za zajam, preporučljivo je napraviti detaljan pregled svojih prihoda i