Tarot Hrvatska

Tarot Hrvatska

Tarot Hrvatska čitanje

Umijeće tarota odnosi se na vjerovanje, intuiciju, povjerenje i možda je sve u vjeri – vjeri u ono što vam karte možda govore, vjeri u čitača tarota koji će vam poslati poruku i vjeri u sebe koja će na kraju odlučiti tvoja životna sudbina. Ova će vam knjiga pružiti mnoštvo informacija o tarotu i čitanju tarota; osnove svake karte, elemente i odijela, njezin značaj, povijest, različita tumačenja, moguće veze i vrste čitanja, kao i tehnike memoriranja.

Tarot Hrvatska nudi vam jedinstvenu uslugu i stručnjake u čitanju tarota. Čitanje tarot karata oblik je kartomantije u kojem vježbači koriste tarot karte navodno kako bi stekli uvid u prošlost, sadašnjost ili budućnost. Oni formuliraju pitanje, a zatim ih izvlače i tumače ih u tu svrhu. Uobičajeni tarot špil sastoji se od 78 karata, koje se mogu podijeliti u dvije skupine, glavnu i manju arkanu.

Pored korištenja tarot karata za božansko za druge od strane profesionalnih kartaša, tarot se također široko koristi kao uređaj za traženje osobnog vodstva i duhovnog rasta. Praktičari često vjeruju da tarot karte mogu pomoći pojedincu u istraživanju nečijeg duhovnog puta. Istražite i vi svoj uz Tarot Hrvatska.

Tarot Hrvatska online

Ovo je dobro štivo za jednostavno “snimanje trenutka” kako stvari stoje s vama općenito, u ovom trenutku. Također se može koristiti za odgovaranje na određena pitanja, a konzultirano je više od 150 tisuća puta otkako je Tarot Hrvatska online pokrenut.

Pozicije karata predstavljaju: kako se osjećate sada prema sebi, ono što u ovom trenutku najviše želite, vaše strahove, što ide prema vama, što ide protiv vas, ishod prema vašoj trenutnoj situaciji ili pitanju koje ste postavili. Nemojte se zavaravati kratkoćom i jednostavnošću odgovora ili činjenicom da je riječ o glavnoj Arcana literaturi, ovo je čitanje izdržalo vrijeme i dokazalo se uvijek iznova tisućama korisnika.

Neke karte u tarot špilu prilično je izazovno primiti u čitanju, međutim, ne bojte ih se, one su jednostavno odraz trenutnih utjecaja i često imaju pozitivnu stranu. Tražite razumijevanje, čak i kad se čini da su izgledi mračni. Tu se krije prava vrijednost tarota, a Tarot Hrvatska će vam to prikazati.

Tarot Hrvatska opis usluge

Jednom kada klijent odabere broj karata koje osjećaju ispravnima, izlažemo njegovu osobnu vizualnu pripovijest i započinjemo čitanje. Na sesiji sa Tarot Hrvatska možete odabrati koliko god želite karata – međutim, ono što odaberete zadržite. Zašto to rade? Prvo, pomaže klijentima da napregnu svoje intuitivne mišiće odabirom onoga što trebaju čuti o tom danu. Sto puta od stotine, klijent odabere karticu i pogleda je, a ona odmah odjekne temom o kojoj smo razgovarali prije odabira kartice.

Jednom kada se osjećate kao da ste radili kroz energiju karata, vrijeme je da se raziđete. Kako? Nakon čitanja kod Tarot Hrvatska, vi se oprostite od svoje osobne priče oko kartice i zahvalite se na svim učenjima, lekcijama i blagoslovima koje su vam pokazali. U šamanizmu uvijek radite s elementima koji pomažu u liječenju i preusmjeravanju energije. U ovoj ćemo vježbi raditi s elementima zraka, vatre ili vode. Mole vas da karticu spalite, zakopate ili postavite na more. Zašto ovo raditi? Moramo sebe gledati kao kuću ili kontejner.

Ako želimo unijeti novu energiju, prvo moramo napraviti mjesta otpuštajući staru energiju. U našem kontejneru ima samo toliko mjesta, zar ne? Budući da sve započinje na energetskoj razini prije nego što postane mentalno, fizičko ili emocionalno, proces započinjemo opraštanjem i zahvaljujemo onim starim pričama, navikama ili lekcijama koje više ne služe tamo gdje smo sada i gdje krenuli smo. To je točno poput proljetnog čišćenja vašeg ormara. Ne želite se držati odjeće koja vam više ne odgovara, predstavlja vaš put u karijeri ili ima rupe na njoj.

Tagovi:

Više članaka