Vruća linija brojevi

Vruća linija brojevi

Vruća linija brojevi i kako početi raditi na vrućoj liniji

Prije nego saznate što je to vruća linija brojevi i kako početi raditi na vrućoj liniji, odgovorite na ova osnovna pitanja kako biste stekli ideju gdje biste se najbolje uklopili kad započinjete s radom na tržištu telefonskih operatera. Želite li biti glumac ili glumica kao telefonski seksualni operater (PSO) koji razgovara telefonom s klijentima?

Ako je vaš odgovor ne, tada biste bili prikladniji za poslovanje tvrtke s više aktera u kojoj unajmljujete druge PSO-ove ili dispečersku tvrtku koja klijente poziva na telefon, ali razgovore preusmjerava na druge. Ali ako je to odgovor da, onda razmislite želite li to pokrenuti sami ili tako što ćete početi unajmljivati ​​druge operatore telefonskih linija za seks.

Ako ste radili u industriji video produkcije za odrasle i imate svoje ime, ovo je izvrsna prilika da proširite svoj brend i stvorite dublju vezu sa svojim obožavateljima. Bez utvrđenog imena, možda ćete se lakše osloniti na raznolik niz operatora koji vam mogu pomoći da više klijenata otvorite i povećate svoju dobit. Kao što vidite ova dva pitanja su iznimno važna, jer ćete uz pomoć njih znati što želite raditi prije nego saznate što je to vruća linija brojevi.

Vruća linija brojevi i koje kvalitete morate posjedovati

Želite znati sve tome što je vruća linija brojevi i koje kvalitete morate posjedovati za hotline, onda pročitajte ovaj tekst koji vam donosi sve informacije o tome što je vruća linija brojevi i koje kvalitete morate posjedovati kako bi mogli raditi na vrućoj liniji. Svaki odrasli radnik za seks putem telefona bit će drugačiji, ali nekoliko je stvari koje bi trebale biti zajedničke.

Trebali bi imati seksi glas. Morali bi biti u stanju da klijenta drže u razgovoru i angažiranosti. Trebali bi biti otvoreni za tabu aktivnosti. Trebali bi biti prilagodljivi različitim osobnostima. Trebali bi razviti vezu s pozivateljem kako bi ih potaknuli da ponovno nazovu. S tim vještinama naučiti kako biti telefonski seksualni operater od kuće postat će mnogo lakše. Srećom, na mnogim od tih stvari može se raditi i razvijati ih s vremenom. Istražite i upoznajte se sa svim vrstama seksualnih interesa i verbalnom predigrom.

Otkrit ćete da postoje sve vrste klijenata koji se javljaju. Neki od njih bit će onaj dječak iz susjedstva koji želi druženje više od svega. S druge strane, možete dobiti klijente koji žele razgovarati o najnejasnijim kinkovima koje imaju i ugodno ih verbalizirati. U svakom slučaju, znajte o čemu možete lako razgovarati i radite na istraživanju i razumijevanju ostatka.

Vruća linija brojevi i na koje stvari treba pripaziti

Vruća linija brojevi i na koje stvari treba pripaziti su dvije stvari koje trebate znati ukoliko krećete sa radom na vrućoj liniji. Prije svega dazite da ne koristite stvarne telefonske brojeve prilikom obavljanja poziva. Vaši klijenti ne bi smjeli kontaktirati izvan linije koju ste postavili putem web stranice telefonskog operatera koju vodite. Najbolji način za to bio bi postavljanje treće strane za povezivanje poziva. Uz to, nikada nemojte dopustiti da vaši PSO koriste svoja prava imena ili bilo kakve stvarne informacije o njima.

Trebali bi biti zaštićeni od internetskog pretraživanja, osim njihovih zamjenskih imena na vašoj web lokaciji. I na kraju, FCC zabranjuje upotrebu nasilnog govora u pravilima koji uređuju usluge plaćanja po pozivu. Dakle, budite sigurni da su vaši glumci toga svjesni i da znaju usmjeravati smjer poziva ili ga prekinuti kad je to potrebno.

Vama i vašim telefonskim operaterima seksa može pomoći da upamtite ovih 5 ne-ne: NIKAD nemojte koristiti svoje pravo ime, NIKADA ne otkrivajte svoj stvarni telefonski broj, NIKAD nemojte locirati svoj rodni grad ili čak državu, NIKAD nemojte reći da ste mlađi od 18 godina (čak i ako je to samo zbog klijentove mašte), NIKADA ne potičite ili dopuštajte nasilni govor. Ove sve stvari bi trebali znati prije nego počnete koristiti vruća linija brojevi.

Tagovi:

Više članaka