Hitno trebam novac

Hitno trebam novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitno trebam novac i pomoć obitelji i prijatelja ili uz pomoć zalagaonice

Hitno trebam novac! Ukoliko vam je to glavna misao i nužna potreba, onda bi možda mogli upitati članove svoje obitelji ili prijatelje da vam pomognu u tome. Ovo bi trebala biti prva opcija za sve kojima je potreban novac. Ako vam je potrebna hitna gotovina, provjerite sa svojim prijateljima ili obitelji možete li nešto posuditi od njih na kraći ili duži rok.

Ako imaju viška novca, definitivno će vam pomoći. Ponudite prijatelju ili članu obitelji minimalnu kamatu za vrijeme posudbe novca, jer u protivnom bi to moglo izgledati kao iskorištavanje. Svakako će se to činiti kao dobra volja s vaše strane i ozbiljna namjera za vraćanje posuđenog novca. Ako ne visoka tržišna stopa, barem inzistirajte na plaćanju onoga što im banka plaća za držanje svog novca u banci. Uredno vraćajte prijatelju novac kako ste se dogovrili jer u protivnom biste mogli ugroziti vaše prijateljstvo.

Hitno trebam novac, a prijatelji mi ne žele pomoći. Ukoliko i vas zadesi ovakva situacija, onda je zalagaonica pravo rješenje za vas. Zalagaonica je još jedan odličan način za brzo dobivanje novca. Nije najjeftiniji jer je kamatna stopa prilično visoka. Viši od osobnih kredita i niži od kreditnih kartica na većini mjesta.

Hitno trebam novac uz osobni zajam ili kreditnu karticu

Ukoliko vam načini u prethodnom poglavlju ne predstavljaju pravo rješenje, onda su možda osobni zajmovi i kreditne kartice upravo to. Svi vi kojima se vrti misao: hitno trebam novac, pročitajte ovo poglavlje i saznajte sve o tome. Ako predvidite nedostatak novca ili situaciju koja će vam u budućnosti trebati u kratkom roku, prijavite se za uslugu kao što su Money Tap, ET Money ili Walnut Prime.

Prvo vas procjenjuju i daju vam kreditni limit. Kad vam zatreba novac, oni će omogućiti trenutačnu isplatu zajmova, a vi plaćate kamate samo za iznos koji koristite od trenutka kada ste uzeli zajam. Ova varijanta je prilično korisna za korištenje ako posjedujete kreditnu karticu. Kreditne kartice izvrsne su za plaćanje online kada nemate novca ili vam nešto hitno treba.

Imajte na umu da je podizanje gotovine s kreditne kartice vrlo skupo. Kamate su vrlo visoke uz dodatno opterećenje naknada. Umjesto toga, provjerite kod svog davatelja kartice da li daje kredit prema kreditnom limitu. Većina banaka to čini i moći će u kratkom roku prenijeti gotovinu na vaš bankovni račun uz kamatu nižu od vaše kreditne kartice. Vaš problem, hitno trebam novac bit će hitno i riješen.

Hitno trebam novac, plaća unaprijed i ušteda

Ovo je jedna od lakših i manje zabrinjavajućih opcija. Ako imate posao i trebate hitnu gotovinu, ne biste trebali prvo razmišljati o hitnim zajmovima, zajmovima do isplate plaća ili kratkoročni gotovinski krediti. Umjesto toga, provjerite kod svog poslodavca mogu li vam dati predujam za plaću. To znači da danas primate plaću za sljedeći mjesec.

Na taj način ćete riješiti svoju brigu: hitno trebam novac. Većina poslodavaca to će dopustiti. Neki poslodavci također imaju sheme za pomoć osoblju pri zajmovima pod nominalnim kamatama. Istražite ove opcije. Ovo nije način da izravno dođete do novca. Umjesto toga, odličan način za dobivanje novca je smanjenje troškova kao jedan od oblika uštede.

Ako vam očajnički treba novac, možda biste mogli živjeti bez Netflixa mjesec dana. Pogledajte sva financijska područja vašeg života koja uzimaju vaš novac. To mogu biti zajmovi, kućni troškovi, aktivnosti koje vam odnose novac a nisu vam nužne, trošenje novca na druge ljude itd. Pokušajte ih smanjiti takve troškove. Razmislite što vam je neophodno i bez čega možete i tako smanjite troškove. Hitno trebam novac je misao koja vas više ne bi trebala brinuti nakon navedenih načina pomoću kojih možete brzo doći do novca.

Tagovi:

Više članaka

Digitalna sigurnost u bankarskom sektoru

Digitalna sigurnost u bankarskom sektoru

Digitalna sigurnost u bankarskom sektoru temelji se na skupu principa i praksi koje su usmjerene na zaštitu i sigurnost informacijskih sustava koje banke koriste za pružanje svojih usluga. Ovi princip