Tarot majstori i vidovnjaci

Tarot majstori i vidovnjaci

Zašto su tarot majstori i vidovnjaci bitni

Zapravo se ne radi o kartama Tarota. Dakle, nisu ni namijenjeni da kažu vašu sreću ili budućnost. Najmoćniji izvori informacija su tarot majstori i vidovnjaci i to dolazi iznutra; tarot pomaže u kontaktu s nečijim višim Ja.

Ali što to znači? Treba razmotriti razne ideje o tome odakle potječu Tarot karte, što one znače i kako vam špil karata može nešto reći o vama samima. Naučit ćete zašto je važno gdje padaju karte i zašto ne morate biti vidovnjak da biste čitali tarot.

Kad smo već kod čitanja, prvo što treba znati jest da zapravo postoje dvije različite vrste čitanja Tarota: čitanje pitanja i otvoreno čitanje. U čitanju pitanja obraćate se određenom pitanju. Tarot nije namijenjen odgovoru na određena da ili ne pitanja. Većina kaže da se također ne bi trebao koristiti za donošenje odluka, već bi se trebao koristiti kao vodič koji će vam pomoći da sami donesete odluku. Iz tog je razloga način na koji je pitanje postavljeno vrlo važan koje tumače su tarot majstori i vidovnjaci.

Tarot majstori i vidovnjaci i kako se pripremiti za čitanje

Neka vaše mogućnosti budu otvorene: ako imate odgovor prije čitanja, ne dopuštate kartama da vode vašu cjelokupnu odluku. Pitanje kako biste mogli potaknuti punicu da se iseli, za razliku od pitanja kako se možete bolje slagati s njom, sužava opseg istinskog pitanja odgovaranjem na njega prije nego što uopće započnete.

Pronađite najbolju razinu detalja: Vaše pitanje treba biti usredotočeno kada ga slušaju tarot majstori i vidovnjaci, ali ne previše detaljno. Umjesto da gledate jedan aspekt problema, pronađite način da ga gledate šire. Na primjer, umjesto da pitate kako svoj kućni život možete učiniti manje kaotičnim, pitajte kako možete bolje uravnotežiti obiteljski raspored. To je usredotočeno pitanje. Ali nemojte ići toliko daleko da postavljate pitanje kako možete koordinirati raspored bejzbola, nogometa i izviđača Club-a, a da ipak imate obiteljskog vremena – to je previše detaljno. Uključite samo minimalnu razinu detalja potrebnu da biste izrazili ono što želite naučiti s karata.

Usredotočite se na sebe: ako je čitanje za vas, pobrinite se da se vaša pitanja usredotoče na vas i takvim ga izrecite kada pred vama budu tarot majstori i vidovnjaci, a ne na nekoga drugog za koga mislite da bi mogao biti korijen vašeg problema. Primjerice, pitanje zašto vaš tinejdžer eksperimentira s drogom fokusira se na njih, a ne na vas. Pitanje koju ulogu igrate u odluci vašeg tinejdžera da eksperimentira s drogom vraća vam se pitanje.

Tarot majstori i vidovnjaci i što ih pitati

Ostanite neutralni: vaše pitanje ne bi smjelo prenijeti unaprijed stvorenu predodžbu da je vaše mišljenje nužno ispravno. Na primjer, pitanje zašto radite više posla oko kuće nego što je vaš supružnik nije neutralan; pitanje kako možete dobiti veću suradnju supružnika kada su u pitanju kućanski poslovi je neutralno.

Budite pozitivni: tarot majstori i vidovnjaci nisu pristrani i neće vas osuđivati. Umjesto da pitate zašto se određeni događaj nije dogodio, pitajte što možete učiniti da se taj događaj dogodi.

Otvorena čitanja obrađuju se većim aspektima vašeg života, a ne određenom problematičnom području ili pitanju. Obično su tarot majstori i vidovnjaci gotovi kad ulazite u novu fazu života, poput udaje, završetka fakulteta ili zasnivanja obitelji. Možete donekle usmjeriti čitanje ako imate općenito područje koje želite pokriti, poput karijere ili zdravlja, ali to je točno onoliko koliko smjer dobiva.

Kako slučajno izvučene karte mogu imati veze s nečijim životom i onim što se u njemu događa? Ono što većina čitatelja kaže da vas Tarot može prosvijetliti jesu vaši izbori. Karte vam ne govore što biste trebali učiniti ili što će se konkretno dogoditi u vašoj budućnosti, već mogućnosti ovisno o putu kojim idete. Pogledajmo neke od teorija o tome kako bi tarot karte mogle funkcionirati.

Tagovi:

Više članaka